MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IUNIE 2015. Petru face dezvaluiri incendiare despre Ana

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IUNIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 10 IUNIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Danut si Teodor au fost deranjati de faptul ca Radu si Cristi i-au acuzata ca ei sunt singurii baieti care nu fac curatenie in Casa baietilor.

Danut: “Cristi si Radu nu au barbatie! Un barbat adevarat iti spune in fata daca are o problema cu tine!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IUNIE 2015.  Petru a venit in emisiune pentru a face mai multe dezvaluiri despre Catalina.

Fostii concurenti de la “Mireasa pentru fiul meu”, Ana şi Petru, au trăit o poveste de dragoste în afara emisiunii care n-a durat decât câteva luni. Invitat în platoul emisiunii, Petru a făcut dezvăluiri incendiare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IUNIE 2015.  Petru a dezvăluit că Ana este, în continuare, virgină, deoarece între ei doi nu s-a întâmplat nimic. Mai mult, acesta a explicat care sunt motivele pentru care s-au despărţit.

Era foarte dornica sa intre in casa. M-a intrebat inainte dacă se poate promova prin emisiune. E neprihănită. Nu am fost primul. Nu s-a întâmplat nimic între noi. Nu a fost mai mult decât nişte săruturi. Ana e foarte deştesptă, dar nu ştie să-şi arate dragostea. Ea nu ştie să iubească. Acum nu-i vina ei. Eu nu mai am răbdare, vreau o femeie matură. Ne-am mutat împreună, dar nu ne-am înţeles. Ne-am ascuns lucruri. Eu nu am simţit dragostea. În fiecare zi ne-am certat. Susţinătoarea care ne-a oferit o garsonieră cu chirie avea alte interese”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IUNIE 2015.  “Uneori plâng fără motiv. Nu consider că i-am ascuns nimic important. Eu am încercat. Nu s-a putut, nu s-a putut. Îmi face rău şi mie, îi face rău şi familiei mele. Eu nu aş fi putut să dau în el aşa. Nu vrea să o cucerească pe Cătălina, era ironic. El nu are răutate”, a spus Ana.

sursa: spynews.ro