MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 NOIEMBRIE 2014. Raluca a sarit gardul pentru Flavius

Cea mai fierbinte poveste de iubire a sezonului 4 MPFM este aceea dintre Raluca si Flavius. Cei doi nu au ezitat sa recunoasca dragostea nemarginita pe care si-o poarta reciproc desi in ultimele saptamani au fost despartiti in urma parasirii Casei de la Stefanesti de Flavius si de mama sa.

Ramasa singura in competitie, Raluca trece prin momente extrem de dificile. Desi a fost ajutata de toti concurentii prin nominalizari de eliminare din competitie, Raluca a fost “salvata” de voturile telespectatorilor acestei emisiuni.

Surpriza maxima pe parcursul week-endului recent incheiat. Flavius a venit la gardul Casei pentru a-si vedea iubita. Au fost momente de maxima emotie peste care Raluca nu a reusit sa treaca fara sa faca un gest necufetat.

Desi semnase la intrarea in competitie un contract prin care se obliga sa nu paraseasca incinta Casei fara acordul stafului, Raluca a sarit gardul pentru a-l imbratisa pe Flavius.

Cei doi s-au imbratisat puternic si s-au sarutat, intr-una din cele mai romantice scene din cate s-au vazut, in aceasta comeptitie.

“Asa am simtit in momentul acela. Am fost atat de suparata ca nu am mai constientizat consecintele. Imi doresc foarte mult sa fiu acasa si nu mai am nicio speranta ca publicul ma va lasa sa plec. Ma simt foarte singura aici. Nici nu pot sa mananc, asa patesc cand sunt suparata”, a spus Raluca.

Sursa stire: spynews.ro