MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 OCTOMBRIE 2014. Oana si Laur MPFM3 s-au despartit la o luna dupa iesirea din Casa

Saptamanile petrecute de Oana si Laur in afara Casei emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” nu a fost chiar o “luna de miere” asa cum se dadea de inteles din numeroasele imagini postate pe Facebook.

Dupa ce au facut un adevarat tur de tara cu vizite atat la Calarasi, orasul natal al lui Laur, cat si la Bacau, orasul natal al Onei, cei doi au pozat drept un cuplu iubitor din spectaculosul oras Nisa si mai apoi chiar din Monte Carlo.

Nu a fost insa decat un simplu foc de paie caci neintelegerile evidente dintre ei, vizibile inca din timpul desfasurarii competitiei, au rabufnit cu si mai mare intensitate in viata de afara. De aici si pana la despartirea definitiva catalogata de Oana ca “inevitabila” nu a mai fost decat un pas. Si pentru ca despartirea sa fie cat se poate de oficiala, fosta concurenta MPFM3 a decis sa posteze un anunt pe Facebook prin care sa faca cunoscuta decizia lor.

“Am primit foarte multe mesaje, nu vă pot răspunde la toti. Din pacate este adevarat, nu mai formam un cuplu. Ne pare rau ca v-am dezamagit”, a scris Oana, seara trecută, pe contul personal de socializare.