Mireasa Pentru Fiul Meu, 10 octombrie: Marturisiri incendiare in emisiunea de astazi. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 10 octombrie: Editia de joi a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu, difuzata de Antena 1, aduce noi peripetii in casa fetelor, a mamelor, dar si in randul baietilor. Noi marturisiri si dezvaluiri despre ce cred unii despre ceilalti, unele dinrte ele bulversante. Spre exemplu, Gabi a dezvaluit ca, inca de la inceputul emisiunii, Sorin a fost considerat “pitiponc” de multi alti baieti din Casa.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 10 octombrie: Mai mult, Traian sustine despre Sorin ca este o persoana duplicitara! In acest context, Laurentiu i s-a alaturat si l-au criticat impreuna pe Andrei, asta pentru ca, spun ei, arata publicului o fata falsa.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 10 octombrie:  Gabi a intervenit si a dezvaluit ca, inca de la inceput, Sorin a fost considerat “pitiponc” de multi alti baieti din Casa, dar nu au avut curajul sa recunoasca acest lucru in direct. Astfel, el crede ca ultimul nu are un comportament stabil si tinde sa preia din atitudinea altor persoane.

Constantina: ” Nu am recunoscut ca imi place de Andrei, din orgoliu!”

Raymond a afirmat ca daca fata il refuza nu va alege o alta participanta doar pentru a-i demonstra ca poate sa faca cuceriri.

In editia de ieri a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu, Constantina a recunoscut ca, din orgoliu, nu i-a spus lui Andrei ca il place. In plus, acesta sustine ca nu s-ar vedea formand un cuplu cu frumoasa bruneta si a afirmat, in gluma, ca o place pe sora lui Raymond.

Daniela, deranjata ca fetele il apreciaza pe Andrei, dar nu si pe Alin!

Mama lui Alin vrea sa auda ce parere au fetele despre fiul sau, iar faptul ca Andrei este tot timpul subiect de discutie impiedica acest lucru. Maria a intervenit in discutie si spune ca tanarul este apreciat pentru fizic.