MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 AUGUST 2014. Desfasurarea show-ului nu va avea de suferit dupa condamnarea lui Voiculescu

Situatie incerta pentru show-ul matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, atat in privinta premiilor financiare care ar urma sa se ofere in urma acestui sezon cat si a locului de desfasurare a sezoanelor viitoare.

Condamnarea mogulului de presa Dan Voiculescu si implicitit confiscarea sau, dupa caz, punerea sub sechestru a unor proprietati apartinand familiei acestuia, au ridicat numeroase semne de intrebare in randurile fanilor emisiunii.

Mai multi telespectatori si-au pus intrebari referitoare la soarta premiilor financiare aferente sezonului 3 MPFM. Situatia nu pare insa atat de complicata pe cat pare. Eventualele probleme financiare ale grupului Intact nu vor afecta in niciun fel actualul sezon al emisiunii deoarece show-ul “Mireasa pentru fiul meu” este produs de o companie straina care nu este in niciun fel dependenta de evolutia firmelor familiei Voiculescu.

Premiile stabilite contractual vor fi onorate de Sinevizyon TV Production, pana in prezent neexistand nicio restanta fata de concurentii din sezoanele anterioare.

Nici punerea sub sechestru a studiourilor Intact Media de la Stefanesti nu pare a avea un efect imediat asupra sezonului 4 al emisiunii care va fi trasnmis in continuare de televiziunea Antena 1.

Desi au fost speculatii ca urmatorul sezon va fi preluat de PRO TV sau TVR, realitatea este ca nu vom avea parte de schimbari majore, Antena 1 si staful emisiunii MPFM organiznd in aceste zile preselectiile candidatilor pentru sezonul care va incepe in prima parte a lunii septembrie.