MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 DECEMBRIE 2014. Danut se simte vulnerabil in fata sentimentelor pentru Carmen

Daniel si Carmen au decis in urma cu 10 zile sa formeze un cuplu dupa doua luni de tachinare in care au existat numeroase vorbe mai putin dragastoase dar si cateva ultimatumuri.

S-a speculat asupra motivelor care au facut ca Danut si Carmen sa inceapa o relatie insa tanarul a decis sa recunoasca una din cauzele care au intarziat concretizarea sentimentelor lui.

Danut a marturisit ca se simte vulnerabil din momentul in care a simtit ca este indragostit si aceasta stare nu ii este tocmai confortabila.

Daniel a tinut-o una si buna ca nu o vrea pe Carmen, insa in cele din urma a ajuns sa se indragosteasca de ea. Tanarul a cedat si pe 1 decembrie i-a declarat brunetei sentimentele si s-a decis sa formeze un cuplu cu acesta. intr-un moment de sinceritate, Daniel i-a marturisit lui Carmen ca ea ii displace faptul ca a castigat razboiul orgoliilor si a spus ca atunci cand este indragostit este vulnerabil.

“Ma oftic ca a iesit asa ca tine. Ma simt vulnerabil si naiv atunci cand sunt indragostit”, a declarat Daniela la Antena 1.