MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2015. Conflict de pomina intre Carmen si mama lui Danut

Dupa un debut de sezon MPFM4 in care se parea ca armonia va fi cuvantul de ordine care va domina Casa de la Stefanesti, se pare ca ultimele saptamani contrazic mult aceasta stare de fapt.

Certurile si tensiunile sunt la ordinea zilei chiar si intre cei care, la un moment dat, au impartit toate ca adevarati frati si surori.

Madalina si Roxana, adevarate surori nu cu mult timp in urma, aproape ca au devenit adversare inversunate in timp ce mama lui Danut arunca vorbe grele inspre Carmen dupa ce, la un moment dat, o numea “fata mea”.

Mama lui Danut o crede pe Carmen vinovata pentru esecul relatiei dintre ea si fiul ei lucru pe care i l-a spus in mai multe ocazii, pe parcursul acestui inceput de an.

Carmen a avut un conflict mare cu mama lui Danut din cauza ca el nu -si mai poate reveni dupa despartirea de ea. Mama fostului ei iubit ii reproseaza acesteia ca i-a nenorocit fiul si ii spune sa il lase in pace.

“Nu esti tu baiatul care sa fii refuzat! Tot satul este contrariat de felul in care tu, Danut, ai procedat fata de Carmen. Carmen mi-a adus fiul la exasperare. Eu nu mai vin aici. Asta e prostie pe tine, asta nu e iubire. De ce sa-i dai ei raportul cand ea nu mai e iubita ta? Mai are sentimente fata de ea. Mi l-ai facut din om in neom! Ai ajuns prostul satului!”, le-a spus ea si lui Carmen si lui Danut, sambata, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”.

Carmen se simte acuzata pe nedrept, pentru ca Danut este cel care o cauta si nu vrea sa o lase in pace. “Eu il las in pace, vi se pare ca nu-l las? El ma cauta mereu. Nici n-o sa-l mai salut ca sa nu-l mai provoc!”, i-a raspuns Carmen.