MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IULIE 2014. ANDREI si CRISTINA, un cuplu aproape…perfect

Opt luni de relatie au facut din Andrei si Cristina un cuplu extrem de sudat si, in ciuda momentelor de orgoliu in care cei doi isi arunca diverse acuze, demonstreaza ca sunt pe drumul cel bun: casatoria in Marea Finala.

Majoritatea fanilor emisiunii considera ca ei se potrivesc foarte bine si se completeaza reciproc insa sunt si voci care critica nu numai comportamentul vulcanic al lui Andrei ci si faptul ca isi doreste mereu sa controleze relatia, motiv pentru care ii impune Cristinei lucruri pe care aceasta le accepta desi este evident ca nu cu inima deschisa.

Fan MPFM: “Pacat de Cristina e frumusica dar nu se potriveste cu Andrei am parerea ca ei nu o sa ramina inpreuna ca Andrei e prea insistent si vrea so conduca in toate si lui prea repede sare mustarul si nu se poate controla !!!!!!!!!!!”.

Chiar daca Cristina a recunoscut ca Andrei i-a impus, inca de la inceputul relatiei lor, mai multe schimbari nu s-a simtit in nicio clipa neglijata de iubitul ei si, in plus, imaginea ei oarecum negativa la inceputul sezonului 3, s-a schimbat in bine datorita partenerului ei.

Nu se simte deloc constransa intr-o relatie de complezenta, dovada fiind reactiile pe care le are ori de cate ori Andrei a fost pedepsit si i s-a interzis sa mai mearga in Casa fetelor, Cristina marturisind ca prefera de o mie de ori sa stea impreuna cu Andrei si sa se certe decat sa se stie departe unul de celalalt.

Fan MPFM: “Fumosi si un cuplu perfect A&C si la multi ani!”. Este doar unul dintre numerosii admiratori ai cuplului considerat cel mai natural dintre cele existente in acest moment in Casa.

Sursa foto: Facebook