MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IUNIE 2014. Andrei si Cristina cred ca Oana si Laur ii considera inferiori

Andrei si Laur au purtat mai multe dialoguri in contradictoriu, pe parcursul emisiunii de miercuri. Ceea ce parea doar o cearta iscata la un joc de carti, s-a demonstrat a fi urmarea unor nemultumiri nascute timp de mai multe zile.

Noua sursa de conflict a fost…un borcan de bulion sau mai bine spus Andrei s-a simtit luat peste picior de faptul ca Laur si Oana i-au schimbat un borcan plin cu unul gol.

De aici pana la acuze reciproce nu a fost decat un singur pas: “Mereu cand nu o sa-mi convina ceva, o sa spun. Nu o sa tac.”

Oana considera insa ca schimbarea de comportament a lui Andrei este influentata de mesaje venite de afara de la sutinatori si de faptul ca a scazut destul de mult in clasamentul voturilor.

Andrei a sustinut insa ca nu el si-a schimbat comportamentul ci Laur care, vazand ca este in topul voturilor, a inceput sa afiseze o atitudine de superioritate.

Chiar si in aceste conditii, Andrei spune ca a incercat sa se apropie de Laur insa, intr-un final a fost dezamagit de acesta: “De cand ai venit, ti-ai zis ca esti cel mai smecher. Intotdeauna am fost eu acela care a venit catre tine, am venit la tine in camera, te-am chemat la tigari, am stat de vorba cu tine.”

Laur: “Am cautat doar sa stau in banca mea. El daca nu se simte in superioritate intr-o relatie de amicitie <<gata nu mai suntem prieteni>>.”

Andrei a recunoscut ca, de mai multe ori, Laur si Oana i-au luat lucruri sau alimente fara sa-l roage si, in momentul in care el a apelat la iubitul Oanei, s-a lovit de un refuz al acestuia spus pe un ton jignitor.

“Laur stii foarte bine cum esti tu ca persoana” a fost ultima remarca a lui Andrei, dand de inteles ca acesta este un om pervers.

Sursa foto: Captura Antena 1