MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IUNIE 2015. Elly si Cristian sarutari fierbinti in direct

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IUNIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 11 IUNIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Maria a fost pedepsita deoarece nu a respectat regulile cu privire la purtarea lavalierei. Dupa ce a fost pedepsita, mama lui Nicolae a afirmat: „De ce nu sunt pedepsiti toti cei care vorbesc urat?” Danut MPFM4 despre pedepsele celor doi: „Mi se pare corect! Ai gresit, platesti!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IUNIE 2015.  Respira, ca sa traiesc! Acestea au fost cuvintele pe care Cristiana i le-a pregatit iubitului ei odata cu aniversarea lor! Petrecerea a inceput imediat, iar concurentii MPFM4 au dansat si s-au distrat pe cinste. In casa fetelor distractia era in toi, dar in casa baietilor Maria si Cristian munceau cu spor, pedepsiti fiind. Pe cand Elly dansa, Cristian statea abatut si singur. Distractia a continuat.

La ceas de seara, Radu s-a destainuit Simonei. Cu inima deschisa el si-a spus gandurile, dar nu a sarit-o nici pe fosta iubita. Si in ciuda conflictelor dure dintre ei, fostii iubiti s-au privit nostalgic.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IUNIE 2015.  Dragostea se rasplateste din plin cu o zi petrecuta in cel mai tare parc acvatic de distractii. Un sarut ii poate duce pe culmile fericirii sau ii poate trimite in paradis. Danut catre Carmen: „Ai fost femeia care mi-a modelat sufletul!” Carmen: „Ai insemnat foarte mult pentru mine! Ne leaga ceva, dar nu suntem un cuplu!”

Cristi: „Eu si Andrada ne vom saruta, dar nu acum!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IUNIE 2015.  Prezentatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” le-a oferit concurenţilor un moment în care să-şi poată arăta dragostea faţă de partenerii lor.

Cei îndrăzneţi dintre participanţi au fost cuplurile Elly şi Cristian, Ionela şi Dragoş.

sursa foto: facebook.com