MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 NOIEMBRIE 2014. Andrei si Cristina au primit cadouri la ceas aniversar

Finalistii sezonului 3 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” se bucura de simpatia fanilor si la cateva luni de cand au parasit definitiv Casa de la Stefanesti.

Cristian si Andrei, doi dintre competitorii care au decis sa faca si nunta in marea finala, au implinit un an de cand au format un cuplu.

Evenimentul nu a trecut neobservat de cei care i-au votat luni de zile astfel incat cei doi indragostiti au avut surpiza de a gasi la usa un un cadou.

Familia Rotaru s-a aratat placut surprinsa de simpaticele atentii cu care fanii si-au aratat, in continuare, atasamentul fata de ei: flori, dulciuri si sampanie.

“Este minunat atunci cand iti incepi ziua surprins de persoanele care tin la tine cu adevarat! Va multumim dragii nostrii pentru postarile frumoase care sunt foarte importante pentru noi, pentru fiecare poza, fiecare clip, fiecare urare! Sunteti maximi si multumim anonimilor care ne-au trimis atentii (floricele, dulce si sampanie). Multumim nasilor (mereu ne surprindeti) si multumesc puiu pentru surpriza (ceas)! Te iubesc enorm! Suntem impliniti astazi la implinirea unui an de relatie. Va pupam pe toti dulce!”, a scris Cristina pe contul personal de socializare.

Sursa stire: spynews.ro