Mireasa Pentru Fiul Meu, 11 octombrie 2013: In Casa Fetelor, Robert are parte de o surpriza

Mireasa Pentru Fiul Meu, 11 octombrie 2013: O noua editie a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu a readus in prim-plan reprosuri, incertitudini si gelozie. Fetele au fost acuzate de furt, Robert nu mai stie ce sa creada despre Diana, iar Alin a marturisit ca se simte apropiat de Oana.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 11 octombrie 2013: Fetele, acuzate de furt, de Maria

Diana este deranjata de atitudinea Mariei, care a insirat toate lucrurile pe masa. In plus, femeia nu le-a lasat pe fete sa se atinga de produse, pana cand nu le-a strigat, in ordinea pe care a dorit-o, cu listele in mana.

Concurentele s-au simtit lezate atunci cand bunica le-a acuzat ca au furat produse. Diana si Andreea au explicat ca ele au bugetul comun si pot duce produsele cumparate in dormitor, pentru ca nu au de ce sa le imparta cu mamele.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 11 octombrie 2013: Maria le-a reprosat fetelor ca nu sunt bune gospodine!

Maria este suparata ca fetele nu sunt respectuoase si nici harnice. Bunica le-a acuzat ca nu isi spala vasele si sustine ca s-a saturat sa faca toata treaba, in urma lor.

Andreea este nemultumita deoarece Maria le-a certat pe fete ca au mancat in toiul noptii. In schimb, Ramona spune ca a cunoscut-o mai bine pe bunica si sustine ca “Maria nu da ordine, doar vorbeste tare.”

Chiar si asa, Cristina este de parere ca bunica lui Laurentiu le urmareste pentru a vedea ce fac fetele in bucatarie, noaptea.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 11 octombrie 2013: Robert crede ca Diana are incertitudini legate de relatia lor!

 

Concurentul este de parere ca tanara incearca sa controleze prea mult lucrurile si nu da semne de afectiune

Fata s-a simtit ofensata si a argumentat ca, in ciuda faptului ca Robert e cu sase ani mai mare, ea stie foarte bine ce vrea. Pe deasupra, daca nu era sigura de alegerea facuta, nu mai accepta sa formeze un cuplu cu el.

Tanarul este in deplin acord cu relatia pe care a format-o si spera ca Diana sa nu se razgandeasca.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 11 octombrie 2013: Aflat in vizita in Casa Fetelor, Robert a fost imbratisat de Oana!

 

In timpul vizitei, Oana l-a imbratisat pe Robert. Concurentul i-a spus acest lucru Dianei si lui Gabi. Fata a devenit geloasa, iar tanarului nu prea i-a convenit acest lucru.

Robert le-a povestit, amuzat, colegilor despre reactia Dianei, dupa ce a vazut ca Oana l-a pupat si l-a luat in brate pe iubitul ei.

In emisiune, Diana a afirmat ca Oana “s-a certat cu Gabi si a simtit nevoia sa il imbratiseze pe Robert!”, dar si ca fata face orice ii sta in putinta pentru a o tachina.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 11 octombrie 2013: Alin: ” Nu vreau sa ma grabesc, dar ma simt apropiat de Oana!”

Alin crede ca Iulia este interesata de Traian, dar fata nu se gandeste la nimeni. Concurenta se teme ca s-a grabit si a rupt legatura cu tanarul.

Iulia a marturisit ca a acceptat sa formeze un cuplu cu Alin pentru ca nu a vrut sa il faca de ras in direct, daca il refuza.

Dupa aceasta intamplare, participantul s-a hotarat sa-si incerce norocul cu Oana. La auzul acestor lucruri, Gabi l-a sfatuit sa nu renunte la Iulia.

Daniela s-a suparat ca fiul ei le-a jignit pe fete si i-a interzis sa mai vina in Casa Fetelor si a Mamelor.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 11 octombrie 2013: Raymond: ” Marianita este o bijuterie, iar Laurentiu, un fals!”

 

Andrei poate garanta ca relatia lui Laurentiu nu va dura foarte mult. Pe langa asta, Raymond spune ca despre cuplu: “ea e o bijuterie, iar el e un fake”.

Maria, bunica lui Laurentiu spune ca iubita nepotului sau este superba si ca o sa o tina ca pe o papusa, nu o sa o puna sa faca nimic in casa.

Mama tanarului a trimis o scrisoare pentru fiul sau. Femeia il sustine, este alaturi de el cu sufletul si il indeamna sa nu se grabeasca. In plus, l-a indemnat sa nu mai fumeze atat de mult.