MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 DECEMBRIE 2014. Mirela Boureanu Vaida i-a dojenit pe concurenti pentru ca au spart masuta din Casa

Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, a avut un nou moment in care i-a acuzat pe concurentii mai “nabadaiosi” ca au intors Casa “cu susul in jos”.

Motivul reprosului a fost spargerea masutei din Casa, fabricata din oglinda, Mirela vanzand in acest eveniment unul aducator de ghinion.

Instinctiv, artista s-a temut ca spargerea unei oglinzi din Casa sa nu atraga ghinion, principala sa grija fiind apropiata nastere a fetitei care ar urma sa poarte numele de Carla.

Mirela Boureanu Vaida asteapta cu bucurie si nerabdare momentul in care-si va strange in brate bebelusul. Vedeta este insa atenta la toate detaliile, aratandu-se chiar superstitioasa.

Vaida le-a atras atentia concurentilor “Mireasa pentru fiul meu” asupra faptului ca au spart masuta care era confectionata din oglinda, fapt care inseamna ghinion in casa.

“Ce ati facut de masuta mea are oglinda sparta? Stiti ce inseamna oglinda sparta in casa omului? Ghinion! Dar, cu renul meu ce ati avut? Ce sa va mai zic? Asa e cand lasi copiii acasa singuri, nesupravegheati”, a declarat Mirela Boureanu Vaida la Antena 1.