MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IANUARIE 2015. Cristian si fratele lui: Nu vrem sa avem nimic de-a face cu mama noastra!

Viata lui Cristian MPFM4 pare a se schimba mai mult decat si-a inchipuit in momentul in care a pasit pentru prima oara in Casa de la Stefanesti.

La patru luni de la debutul acestui sezon de “Mireasa pentru fiul meu”, Cristian formeaza cuplu cu Elly, cei doi concurenti bucurandu-se de simpatia unui numar impresionant de fani ai emisiunii.

In timpul ultimei gale saptamanale, Criastian a mai avut parte de un eveniment, pe cat de surprinzator pe atat de placut. Cu ajutorul stafului show-ului dar si a simpatizantilor care au postat imagini pe internet, Cristian si-a regasit unul din fratii alaturi de care fusese abandonat de tatal lui intr-o gara dar a avut si sansa de a o vedea si pe sora lui care a crescut alaturi de mama.

Cristian a avut parte de un moment plin de emotii. Din cauza ca el nu putea sa paraseasca casa “Mireasa pentru fiul meu”, fratele sau, Florea Florin s-a prezentat la locuinta surorii lor. Tanarul a sunat-o pe telefon, dar ea nu a vrut sa iasa din casa sa il vada.

“Sunt Florin, fratele dumneavoastra mai mic. Puteti sa coborati un pic pentru ca vreau sa va cunosc, nu ne-am vazut de atata timp. Nu stiu ce sa zic. Am emotii. Nu pot sa-mi dau seama, probabil din cauza copiilor nu poate sa iasa. Macar puteam vorbi prin telefon daca nu voia sa ma vada!”, a spus Florin, dezamagit, in emisiunea “Star Matinal” de la Antena Stars.

Dupa acest eveniment neplacut, sora lor a acceptat pana la urma sa il vada si la invitat in casa la ea. Florin a avut o mare surpriza, cand acolo si-a intalnit mama care l-a abandonat. Mai mult, sora lui Cristian a venit sa-l vada la emisiunea de astazi.

“Nu vrem sa avem nimic de a face cu mama noastra!”, au declarat cei doi frati, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.