MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IUNIE 2014. Andrei a fost dat afara din emisiunea de joi!

Moment tensionat in timpul emisiunii de joi. S-a plecat de la un material in care Laur si Oana l-au ironizat pe Raymond in timp ce acesta polemiza cu Alin, in timpul ultimei finale saptamanale.

In momentul in care Raymond a afirmat ca nimeni din Casa nu ii poate face rau, Laur l-a numit “Hulk”, continuand sa ia in ras si alte afirmatii ale iubitului Constantinei.

In timpul emisiunii, Laur si-a reconfirmat una dintre descrieri: “Pai Raymond doarme pe el toata ziua, abia se misca. Mie nu mi-e frica nici de Raymond, nici de Andrei, nici de amenintarile lor, nici de nimic.”

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IUNIE 2014. Andrei: Laur este un papitoi!

Simtindu-se atacat, Andrei a intervenit in dialogul celor doi insa limbajul sau a depasit cu mult pretentiile moderatoarei show-ului: “De ce ma aduci in discutie? Laur, hai sa cerem sa nu ne descalifice si sa facem un meci amandoi. Sa facem un meci aici, la orice ora. Iti intorc nasul ala la spate.”

Mirela Boureanu Vaida nu a mai rezistat si l-a scos pe Andrei din emisiune, trimitandu-l in camera baietilor: “Acum te ridici si pleci din emisiune pentru limbajul folosit.”

Sursa foto: Captura Antena 1