MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IUNIE 2015. Veste soc pentru Elly. Anuntul care o va marca pe viata

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IUNIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 12 IUNIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Ziua de nastere a lui Cristi a fost sarbatorita cu fast in casa si le-a oferit concurentilor sansa de a se apropia. Au dansat, si-au alintat simturile cu deserturi delicioase si…au petrecut momente minunate, caci Andrada si Cristi s-au apropiat mult mai mult.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IUNIE 2015.  La scurt timp dupa ce si-a ispasit pedeapsa, Cristian a avut o discutie aprinsa cu Elly. Concurenta s-a aratat deranjata de comportamentul iubitului ei. Chiar daca au vorbit in contradictoriu, acestia au reusit sa se impace si si-au promis ca nu vor mai fi niciodata tristi.

Telespectatorii sunt foarte activi, iar pe adresa redactiei a fost primit un email, in care Valentina, o sustinatoare, marturisea ca mama lui Elly se opune casatoriei acesteia cu Cristian, pentru ca nu ar avea unde sa stea, in familia ei existand niste probleme.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 IUNIE 2015.  Elly  a suferit un şoc, după ce tatăl ei i-a dat o veste care a şocat-o pe viaţă.

Tânăra a suferă o dramă. Elly a fost anunţată tocmai de tatăl ei că va divorţa de mama ei. Vestea nu i-a picat bine concurentei, mai ales că nu poate fi acasă pentru a vorbi în familie despre acest aspect.

Elly este foarte deprimată de când tatăl ei a anunţat-o că vrea să facă acest lucru.

sursa: spynews.ro