MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MAI 2015. Lipsa sexului pune probleme serioase concurentilor iar tensiunea devine insuportabila

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MAI 2015.  Daca ati ratat MPFM din 12 MAI 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MAI 2015. Regula numarul 25 a competitiei “Mireasa pentru fiul meu” le da batai de cap concurentilor, ma ales in cazul cuplurilor bine inchegate. Una din cele mai importante reguli din cadrul competitiei interzice orice fel de contact fizic de natura sexuala intre concurenti, chiar si intre cuplurile stabile. 

Astfel, nu o singura data camerele de supraveghere i-au surprins pe concurenti la un pas sa incalce regula de aur, iar spectacolul oferit cu greu a putut fi difuzat ziua, la televizor. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MAI 2015. In incercarea de a-si explica gesturile de tandrete fata de Carmen, Danut a dat de inteles ca lipsa unei vieti sexuale a cam inceput sa puna presiune pe el, la 8 luni de zile de cand se afla in show. 

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MAI 2015. “Ea era asa ca mine, cu fata spre gard. Eu am venit din spate si am cuprins-o. Va dati seama, eu barbat, ea, femeie, am simtit caldura. Am simtit o bucurie. Mie imi plac lucrurile astea, suntem oameni, suntem maturi. Eu o sarutam pe gat, ce e asa de urat? Dupa 8 luni de zile stiti cum e…

Am si eu 33 de ani, consider ca nu le am degeaba. Cu toate fostele mele partenere am fost asa cum sunt si eu aici. Niciuna nu mi-a reprosat nimic. Eu sunt foarte tandru, insa de asta ma limitez sa o mai ating, sa ii mai pun mana pe picior. Uneori si eu intrec limita si uit ca sunt camere, ca ma vad parintii, ca ma vad copiii. Eu cand am o iubita imi vine sa o smotocesc la propriu, sunt foarte sensibil”, a spus Danut, in editia de marti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 12 MAI 2015. Frustrarea a fost starnita si de Carmen, partenera lui din competitie, care a inceput sa il respinga si sa se arate deranjata de atitudine lui de neclintit.

“Eu am nevoie de un om care sa ma iubeasca, nu sa stai ca un stalp pe langa mine. Tu devii afectuos doar atunci cand ma supar eu si devin mai indiferenta. Am nevoie de un om cu suflet”, i-a spus Carmen. 

Sursa: spynews.ro