Mireasa Pentru Fiul Meu, 12 noiembrie: Constantina a primit un cadou inedit de ziua ei. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 12 noiembrie: O noua editie a showlui Mireasa Pentru Fiul Meu va avea loc marti, 12 noiembrie, insa pana atunci, sa trecem in revista cateva momente din editia de luni. Robert si Diana stau tot mai mult impreuna si sustin ca, chiar daca s-ar desparti, tot ar ramane prieteni.

Tot in editia de luni, Constantina a fost sarbatorita de concurenti, de ziua ei, in video de mai jos vedeti ce cadou inedit a primit concurenta.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Oana, atacată pe nedrept de unele fete 

Oana este deranjată de faptul că a fost atacată pe nedrept de unele dintre concurente.
Tânăra susține că celelalte fete au o problemă personală cu ea, pentru că nu face parte din grupul lor.

De cealaltă parte, concurentele au spus că incidentul nu ar fi meritat să fie discutat, deoarece se întâmplă oricând, ca luminile să fie aprinse mereu, fără să fie nevoie de prezența Oanei.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Diana şi Robert, prieteni cu beneficii 

Dacă în urmă cu doar câteva zile se tachinau ori de câte ori aveau ocazia, acum Robert și Diana au început să petreacă tot mai mult timp împreună.
Ba mai mult, cei doi continuă să facă glume, iar bărbatul spune că în cazul în care se vor despărți, vor continua să fie prieteni…dar cu beneficii.
De asemenea, Robert a specificat că, pentru moment, își doreste să aibă o relație de prietenie cu Diana, însă nu se știe ce se poate întâmpla pe viitor.

Mireasa Pentru Fiul Meu: La mulți ani, Constantina! Cum a fost sărbătorită concurenta

Cu ocazia zilei de naștere a Constantinei, concurenții din casa ”Mireasa pentru fiul meu” au uitat pentru câteva momente de neînțelegeri și i-au pregătit acesteia o surpriză.

Ei i-au cântat ”La mulți ani” și i-au oferit un tort cu un design inedit, fiind decorat cu flori, ceea ce a emoționat-o foarte mult pe tânără.