Mireasa pentru fiul meu, 12 noiembrie: Dezordinea din Casa Baietilor agita spiritele. VIDEO

Mireasă pentru fiul meu

Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie aduce noi peripetii in casa. Concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” nu reușesc să ajungă la un consens în privința dezordinii din Casa Băieților, iar Alexandrina sustine ca fiica ei s-a grăbit in relaţia cu Alin.

Maria, indignată de mizeria din Casa Băieților

După ce concurenții au dezbătut intens dezordinea din Casa Băieților, Maria s-a arătat indignată de această situație.

Ea susține că nu este normal ca niște oameni maturi să nu fie capabili să mențină și să facă ordine în încăperile în care locuiesc. Ba mai mult, consideră că sunt iresponsabili și nu își dau seama că mizeria le poate afecta starea de sănătate. 

Cine este de vină pentru dezordinea din Casa Băieţilor?

Concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” nu reușesc să ajungă la un consens în privința dezordinii din Casa Băieților. Acum, au început să caute vinovați pentru această situație neplăcută.

În timp ce Gabi și Grigore sunt deranjați de faptul că restul băieților nu fac curățenie, aceștia au început să se acuze că uită să-și strângă lucrurile pe care le folosesc. 

George, plângând: ”De ce nu pot fi fericit?”

După ce a jignit-o pe Edit, femeia cu care își dorește să înceapă o frumoasă poveste de dragoste, George regretă enorm afirmațiile făcute.

Acestuia îi este rușine să mai vorbească cu familia fetei și mai mult, se teme că nu mai are nicio șansă să fie cu ea, deși simte că este aleasa.

Credeți că Edit îi va acorda o nouă șansă?

Alexandrina: ”Fiica mea s-a grăbit in relaţia cu Alin”! 

Alxandrina, mama Iuliei a intrat în direct, prin telefon, pentru a-și exprima părerea față de relația fiicei sale cu Alin.

Ea este de părere că acesta a fost influențat de băieți atunci când a refuzat-o pe iulia. Ba mai mult, crede ca fata s-a grăbit în relația cu Alin.

În plus, consideră că Andrei este vinovat de eșecul poveștii de dragoste dintre cei doi, deoarece se implică în toate cuplurile și tot timpul are ceva de comentat cu privire la relațiile din competiție.

Robert s-a răzgândit: ”Nu voi forma un cuplu cu Diana!”

Mulți ar fi spus că, în curând, Robert va forma un cuplu cu Diana, însă acesta a avut grijă să spulbere orice iluzie.

Concurentul i-a spus franc Dianei că nu intentionează să aibe o relație cu ea în competiție. Cel puțin nu oficial.

”Nu vom face un cuplu în emisiunea asta niciodată. Poate vom fi împreună, dar nu oficial!”, a spus el.

Această declarație nu a deranjat-o pe Diana, care a mărturisit că este de acord cu el. 

Gabi, sărbătorit în Casă! Vezi cum s-au distrat concurenții! 

Între două sesiuni de ceartă, concurenții din casa ”Mireasă pentru fiul meu” organizează câte o petrecere. De această dată a fost ziua de nume a lui Gabi.

Aceștia nu au ratat ocazia de a se distra, astfel au încins atmosfera dansand pe ritmuri incendiare și au ”domolit-o” cu șampanie.

Vezi in clipul de mai sus cum s-a distrat concurenții!

Corina are sentimente pentru Gabi?

Deși formează un cuplu cu Traian, tânăra continuă să păstreze bilețelele pe care i le-a trimis Gabi la începutul competiției.

După ce l-a avertizat pe Traian că există un clip în care apare bruscând-o pe concurentă, Gabi stârnește vâlvă în casă. Bărbatul se întreabă care sunt motivele pentru care fata mai pastrează bilețelele lui.

De ce credeți că mai are Corina acele scrisori? Oare mai simte ceva pentru el?