MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 OCTOMBRIE 2013.Gala de senzatie!

Gala de sambata, 12 octombrie, a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, a fost una extrem de agitata inca de la inceput.

In platou au fost invitati parintii Andreei, pentru a-si sustine fiica, propusa la un moment dat chiar pentru eliminare.

Marile nemultumiri ale acestora au fost legate de comportamentul Mariei fata de fata lor, in numeroase ocazii aceasta numind-o “pitzi”, intr-un mod cat se poate de jignitor.

Au fost aduse acuze grave, si de-o parte si de cealalta, toate comentariile ducand la faptul ca Maria are un comportament prea impulsiv, tonul cu care aceasta le admonesteaza pe concurente, nefiind deloc pe placul parintilor care urmaresc emisiunea din fata televizoarelor.

Tensiunea maxima a fost atinsa in momentul in care mama lui Laurentiu a parasit platoul de emisie, in semn de protest fata de acuzele care i se aduceau.

A revenit dupa cateva minute pentru a-si sustine apararea, caci nu numai Andreea si parintii ei au acuzat-o.

Diana, i-a reprosat, la randul ei, comportamentul din casa, si mai grava fiind declaratia Virginiei, mama lui George fiind de-a dreptul blestemata in timpul unei discutii purtate in timpul unei nopti.

Traian are, in schimb, parte de un nou inceput. In sfarsit a recunoscut ca se decisese pentru un cuplu alaturi de Corina doar din orgoliu pentru ca, la un moment dat, Constantina parea a se indrepta catre Robert.

Traian a hotarat sa scape de tensiunea creata de starea de incertitudine si, in privat, i-a marturisit Constantinei ca s-a indragostit de ea. Desi a primit cu blandete marturisirile lui Traian, Constantina a declarat in timpul galei ca nu va face niciodata pereche cu Traian, intre ei fiind vorba, la inceput, doar de o atractie de moment si nu de o potrivire care ar trebui sa se concretizeze cu formarea unui cuplu.