MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 DECEMBRIE 2014. Carmen catre Danut: Data viitoare va iesi urat!

Cuplurile recent formate in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu” nu duc deloc lipsa de dispute verbale care la final se lasa cu vorbe grele si ultimatumuri agresive.

Este si cazul relatiei dintre Danut si Carmen, unul dintre cuplurile despre care s-a spus ca s-a format oarecum fortat de imprejurari, in conditiile in care nu mai existau multe optiuni in competitie pentru cei doi.

Mai guraliv din fire, Danut nu pierde nicio ocazie de a-si critica partenera atunci cand crede ca este cazut desi este constient ca acest lucru nu este deloc pe placul lu Carmen.

Carmen considera ca Danut a discreditat-o in fata tuturor. Concurentul i-a criticat tinuta aleasa pentru o prezentarea de moda ce a avut loc in casa “Mireasa pentru fiul meu”. Acest lucru a deranjat-o la culme pe Camen care i-a taiat-o din scurt.

“Nu sunt batjocora nimanui. Ma deranjeaza felul in care faci caterinca si misto fata de mine. Nu ma tratezi cu respect. Daca se va mai repeta va iesi urat”, i-a spus Carmen lui Danut.

“Eu o critic pentru ca vreau sa-i dau mai multa incredere. Vad in ea un potential mai mare. Pote sunt un pic cam pretentios. Eu am pretentii la ea si vreau sa fie nu doar frumoasa, ci superba pentru ca e iubita mea”, s-a aparat Danut la “Mireasa pentru fiul meu”.