MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 IANUARIE 2015. Mirela Boureanu Vaida: Merg si acum la sala pentru exercitii de tonifiere

Timpul trece cu mult mai repede decat si-ar fi inchipuit fanii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” si data la care moderatoarea Mirela Boureanu Vaida va da nastere unei fetite, este mai aproape ca oricand.

Doamna Mirela, asa cum este ea numita de competitorii emisiunii, este deja in a opta luna de sarcina si, faptul ca inca o vedem zilnic pe ecranele tv este surprinzator.

Chiar artista explica singura aceasta stare de fapt datora in primul rand stilului de viata pe care l-a urmat in aceasta perioada: nutritie sanatoasa si exercitii fizice menite sa-i mentina tonusul la cote ridicate.

“Activitatea continua, asta cred eu ca te mentine in forma. Nu sunt omul care sa leneveasca in pat, in pijamale, pana la pranz. Sunt mereu activa, in verva, nu am alte secrete”, povesteste artista. si pentru ca vrea ca organismul sau sa fie pregatit pentru aducerea pe lume a micutei, Mirela nu a renuntat nici macar la mersul la sala.

“Intr-adevar, asa este. Merg si acum la sala, unde fac exercitii de tonifiere, sub stricta supraveghere a antrenorului meu personal, care ma stie de ani buni si care imi cunoaste ritmul. Ce-i drept, am renuntat la exercitiile cardio, insa fac antrenamente pentru brate, picioare, merg pe banda si pe stepperul eliptic”, marturiseste Mirela, care mai spune ca ori de cate ori programul ii permite, merge si la inot, insa nu forteaza nota, ci mai degraba se relaxeaza dupa o zi foarte plina.

Sursa foto: spynews.ro