MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 IUNIE 2014. Andrei: Cand ne certam, Laur isi cerea imediat scuze

Conflictul dintre Andrei si Laur a reprezentat evenimentul negativ al acestei saptamani. Cei doi nu s-au rezumat la o simpla discutie in contradictoriu purtata in jurul unei partide de carti.

Spiritele s-au incins si cei doi fosti amici au inceput sa se atace cu lucruri dind trecutul lor in Casa.

Laur continua sa afirme ca Andrei i-a pandit greselile si l-a atacat pentru a face jocurile sustinatorilor in timp ce Andrei il acuza pe iubitul Oanei ca a reintrat in Casa total schimbat, cu un aer de superioritate dat de faptul ca voturile venite pentru cuplul lui sunt cele mai numeroase.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 IUNIE 2014. Constantina si Raymond, mai fericiti ca niciodata

Ca si in cazul rupturii de Traian, Andrei nu s-a putut abtine in a divulga un moment din trecutul lui Laur, povestit insa intr-o maniera personala: “La inceput cand faceam exact cum faceam in seara aia (cu referire la episodul jocului de carti), Laur venea dupa 2 minute si-si cerea scuze si umbla ca un caine in spatele meu. E si normal ca acum sa nu mai actioneze asa caci nu mai are nevoie.”

Raymond a intervenit si el pentru a confirma spusele lui Andrei: “Ii era frica sa nu fie dat afara si trebuia sa linga pe cineva.”

Sursa foto: Captura Antena 1