MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 MAI 2015. Violente in casa. Un concurent aproape sa-si bata iubita

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 MAI 2015.  Daca ati ratat MPFM din 13 MAI 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Ultima perioada a fost una dificila pentru Carmen si Danut. Cei doi au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu, dupa ce au avut parte de certuri repetate si discutii in contradictoriu. Mai mult, desi Danut si-a acuzat partenera ca nu ii ofera suficienta afectiune si ca isi doreste mai multa tandrete in relatie, tot el a fost cel care a dat dovada de gesturi extreme, iar firea vulcanica l-a adus in pragul violentei. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 MAI 2015.  Carmen catre Danut: “Eu nu stau cu cineva care se comporta asa! Nu merit sa fiu chinuita!”

Carmen: “Gestul lui Danut m-a speriat!”, “Danut m-a mai bruscat in microbuz, cand veneam de la biserica!”

Danut suspecteaza faptul ca iubita lui, Carmen, a premeditat despartirea.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 MAI 2015.  “Eu nu sunt un om violent. Mai mult decat ceea ce s-a vazut in imagini nu am facut. Mai degraba am fost eu cel care a primit palme, in trecut. Acum poate sunt si genul violent. Nu stiu, credeti ce vreti. Eu nu am dosare, nu am dat in nimeni pana acum. Daca se considera ca gesturile astea si bruscarile astea sunt demne de un animal si nu de un om, asta este. Indiferent de ce as explica eu, tot acolo se ajunge”, a spus Danut. 

Sursa: spynews.ro