MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 NOIEMBRIE 2014. Marian este acuzat ca le vrea raul cuplului Elly-Cristian

Elly si Cristian s-au impacat la scurt timp dupa ce o fana a cuplului a venit duminica la gard si i-a transmis concurentei cateva sfaturi venite inclusiv din partea mamei ei.

In timpul emisiunii desfasurate azi, in direct, s-a adus in discutie momentul din week-end, Mirela Boureanu facand comparatie cu o venirea la gard a mamei lui Elly, din urma cu o luna, in urma careia blonda s-a decis sa formeze un cuplu cu Cristian.

Elly a fost chestionata in legatura cu mesajele primite din afara, insistandu-se mai mult asupra unei anumite fraze.

Concurentei i s-a transmis prin gard sa aiba mai multa grija de Cristian insa Elly nu si-a adus aminte foarte precis cum a sunat sfatul.

In discutie a intrat insa Marian care a recunoscut ca era foarte aproape de Elly, in momentul in care a primit sfaturile venite de la mama ei.

Marian a afirmat ca fraza ristta prin gard a sunat asa: “Ellly ai grija ca ai nevoie de Cristian!”.

Mirela Boureanu a speculat aceste cuvinte, punand sub semnul intrebarii “nevoia” lui Elly de Cristian, sentimentala sau pentru un parcurs cat mai lung in competitie.

Deoarece initial a spus ca nu isi aduce aminte foarte bine cuvintele rostite la gard, Elly nu a putut contracara foarte bine suspiciunile create.

Au facut-o insa fanii ei care, vizionand imaginile surprinse de camerele video, au atras atentia ca Marian a rastalmacit cuvintele.

Mesajul a sunat: “a zis mama ta sa ai grija de Cristian”, motiv pentru care, din punctul de vedere al fanilor cuplului Elly-Cristian, implicarea in dscutie a lui Marian a fost una pe cat de fortata, pe atat de vicleana.

Poreclit “vulpea”, Marian a fost acuzat ca a intrat in discutie doar cu scopul de a o pune pe Elly intr-o lumina proasta si implicit si pe Cristian.

Desi se lauda ca un bun prieten al acestuia, fanii au tras concluzia ca este doar o prietenie de fatada si ca Marian isi pregateste inca de acum o strategie in vederea abordarii fazelor finale ale competitiei.

Pe scurt, nici mai mult, nici mai putin, lui Marina nu i-ar strica deloc sa scape de concurenta cuplului Elly-Cristian, cel mai simpatizat in acest sezon.

Fan MPFM: “mincinosu de vulpoi in emisiune a dato cum ca ar avea nevoie de el si nu este asa ea easte o fata minunata si SHONEA cel mai norocos sunt mandra de ei.”

Fan MPFM: “Sa trimetem in emisiune sa vada toti k vulpoiul minte.”

Fan MPFM: “Parsiv mare Vulpoiul !!! :))”