MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015. Sarbatori Pascale pline de tensiuni si certuri in casa MPFM

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 14 APRILIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Daca ar mai forma un cuplu, Andrada si Radu ar sarbatori doua luni de relatie! In noaptea sfanta de Inviere, concurentii MPFM 4 au mers la biserica pentru a lua Lumina. Smeriti, ei au pasit in liniste in Casa Domnului. Credinciosi, concurentii au aprins lumanari si s-au rugat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015.  Nici in noaptea de Inviere Cristiana si Marian nu au avut pace. Cei doi s-au certat nemaitinand cont de Sarbatorile Pascale. Cei doi s-au comportat ca doi straini, ajungand sa treaca unul pe langa altul fara sa isi vorbeasca. Cearta a continuat si in prima zi de Paste, reprosandu-si unul altuia motivele neintelegerilor aparute intre ei.

Cuprinsa de melancolie, Alexandra si-a adus aminte de fostul ei iubit, dar pentru ea, se pare ca destinul i-a pus ceva deoparte.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015.  De ziua de nastere a lui Radu, Andrada s-a aratat nepasatoare, fiind suparata. Dar ce motive de nemultumire a avut ea? Concurentii l-au sarbatorit pe Radu, dar iubita lui nu a fost deloc entuziasmata! Serioasa, de parca nu era ziua de nastere a iubitului ei, ea a fost destul de retrasa. Radu: “Am ajuns la concluzia ca Andradei nu ii place cand ma distrez eu!” Andrada: “Tata o batea pe mama de o snopea, voia sa o vada terminata cu orice pret! Nu o sa-l iert cat voi trai!

Radu a mers in vizita la mama iubitei lui. El a fost primit cu bratele deschise, dar vestile despre tatal Andradei l-a pus pe ganduri. Increzator ca tatal Andradei va vorbi cu el, Radu a fost dezamagit. Povestile Andradei despre tatal ei nu au fost placute. Indurerata de trecutul tumultuos al familiei sale, ea s-a destainuit.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015.  Jocul de la Finala Saptamanii trecute in care Roxana si Andrei au intrat chiar si in noroi pentru bani, le-a creat discutii celor doi. Roxana a considerat ca iubitul ei nu si-a dat silinta sa castige probele. Pe cand ceilalti concurenti se uitau la film, Andrei a preferat sa fie singur. Ganditor, el a facut un gest care avea sa-i aduca lacrimi si tristete iubitei lui. Cand Roxana a iesit sa vada ce se intampla cu el, disperata a izbucnit in plans, speriata fiind de gandul ca Andrei a sarit gardul. Mama Roxanei, dezamagita de atitudinea lui Andrei fata de fiica ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015.  Cristiana catre Marian: “Prin ideile tale ma faci sa cred ca nu sunt pregatita si potrivita pentru casatorie!” Marian catre iubita lui: “Ma gandesc ca nu sunt eu cel mai potrivit pentru tine si ca iti voi rapi tineretea!”

Dupa ce si-a anuntat venirea in platou, tatal lui Elly nu a mai raspuns la telefon, asa ca astazi, in jurul orei 14:00 o echipa MPFM 4 s-a deplasat la casa din Clinceni, dar acesta s-a razgandit si nu a mai fost de gasit.

sursa: mireasapentrufiulmeu.org

sursa foto: facebook.com