MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 AUGUST 2014. Laur si Oana se bucura de certurile din cuplul Constantina-Raymond

Scena incredibila surprinsa de camerele amplasate in Casa MPFM, in timpul unei editii anterioare in care Raymond si Constantina se certau.

Deranjat de faptul ca Raymond a parut foarte rapid in a-si schimba decizia de a se insura cu ea, Constantina i-a reprosat acest lucru insa nu a reusit decat sa-l infurie si mai rau pe Raymond. Acesta i-a reprosat, la randul lui, Constantinei ca este chiar mai indecisa decat el sa faca “marele pas”.

Raymond i-a adus reprosuri fostei lui logodnice pe un ton mai ridicat lucru sesizat imediat de Luar, aflat impreuna cu Oana pe o canapea invecinata.

Rivalitatea evidenta dintre cele doua cupluri, consumata de-a lungul a saptamani la rand, a devenit evidenta si prin comentariile rostite in soapta intre Laur si Oana.

Nu numai comentariul acid al lui Laur a lasat un gust amar fanilor emisiunii ci si gesturile catre tradau sentimentele de ura ale celor doi iubiti pentru rivalii lor au surprins mai mult decat neplacut.

Laur: “Nu mai poate de nervi. Uite-l cum face!” i-a spus Oanei zambind cat se poate de ironic la adresa tonului cu care Raymond i s-a adresat Constantinei.

Oana a cuplat imediat cu un suraras zeflemitor, bucurandu-se ca marea ei rivla se afla intr-o situatie chiar mai dificila decat a ei.

Intrebati in direct ce au urmarit prin acel cometariu, Laur s-a fastacit si, dupa secunde bune de balbaiala, a incercat sa “se scoata” spunand ca facea doar o comparatie intre situatiile tensionate care domina cele doua cupluri in acest moment.