MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 DECEMBRIE 2014. Mirela Boureanu Vaida: Ma apuca groaza!

Mai sunt aproape doua luni pana in momentul in care Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, va deveni mamica si acest lucru incepe sa-i influenteze planurile de viitor.

Medicii au anuntat-o ca va avea o fetita astfel incat Mirela Boureanu a fost foarte interesata de a purta o discutie cu actualele concurente ale show-ului MPFM in care a aflat detalii despre primele relatii sentimentale serioase ale acestora.

Nu mica i-a fost mirarea cand a aflat ca mentalitatea fetelor s-a schimbat foarte mult in ultimul deceniu. Mai nou, primele relatii sentimetale incep in jurul varstei de 15 ani, veste primita cu surprindere de prezentatoarea emisiunii.

Mirela Boureanu Vaida se apropie cu repeziciune de momentul in care-si va strange la piept bebelusul. Viitoarea mamica incepe, insa, sa vada lumea din jur prin prisma viitorului ei copil, fapt ce uneori o ingrozeste.

Dupa o discutie cu concurentele de la “Mireasa pentru fiul meu”, in urma careia a aflat ca fetele si-au inceput relatii serioase inca de la varsta de 15 ani, vedeta a avut o reactie neasteptata. Vedeta a marturisit ca o ingrozeste faptul ca va avea fata in acest context.

“Cati ani aveai cand te-ai despartit de el? Si cat ati fost impreuna? Deci, tot de la 15 ani! Ce se intampla cu fetele astea la 15 ani? Ma apuca groaza! O sa am o fata”, a declarat Vaida la Antena 1.