MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 IULIE 2014. Video incendiar cu Oana si Laur in prim-plan

Video de senzatie postat pe o retea de socializare de unul dintre fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Pe scurt, se cere luarea de masuri in privinta cuplului Oana-Laur, ca rezultat al incalcarii punctului 25 din Regulamentul Competitiei, cea care se refera la intretinerea de relatii sexuale.

Cum era de asteptat, sustinatorii taberelor ramase in competitie l-au comentat in functie de interese. Cei care sunt alaturi de Oana nu vad decat o scena in care doi indragostiti se relaxeaza intr-un hamac pozitionat in curtea Casei, argumentele acelea fiind ca nu se vad deloc miscari energice care sa sugereze un contact sexual.

Mult mai vehementi sunt cei care nu o vad cu ochi buni pe Oana. Cei care sunt impotriva Oanei cred ca aceasta este in stare de orice fapta la limita regulamentului si, situati la adapostul limbajului uneori mult prea vulgar al invatatoarei din Bacau, isi permit sa o crediteze pe Oana ca fiind cea mai “disponibila” fata din Casa.

Sunt si voci care afirma ca filmuletul nu este deloc concludent, insa acest lucru nu exclude imaginea Oanei de jucatoare falsa care isi coordoneaza atitudinea din Casa mereu cu ochii dupa camere.

In general, fanii emisiunii sunt categorici: scena din hamac nu a fost una conforma cu show-urile de acest gen.

Fan MPFM: “Este o emisiune matrimoniala in care sunt acceptate gesturi de tandrete dar nu ostentative si scarboase cum fac ei.Raman la parerea ca Oana e o femeie periculoasa de care trebuie sa te feresti asta e clar.”

Fan MPFM: “am vazut filmuletul este dezgustator! ce se aude…sarutari care iti intorc stomacul pe dos,iar ce se petrece in hamac,ei se tot acopera probabil este o perversitate… placeri manuale !”.

Sursa foto: Captura Antena 1