MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 IULIE 2015. Mirela Boureanu Vaida este foarte incantata de viitorii concurenti

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 IULIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 14 IULIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Tensiunea a atins cote maxime astazi la “Mireasa pentru fiul meu”, unde fiecare dintre cei trei concurenti inscrisi in cursa pentru masina au fost acuzati ca ar fi depasit marginea cercului.

In urma unor masuratori din toate unghiurile cei trei concurenti au fost considerati nevinovati. Asadar, pentru cei trei continua emotiile concursului a carei miza nu este una de ignorat. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 IULIE 2015.  In urma cu o zi Danut a fost eliminat din cursa dupa o greseala involuntara.Se pare ca acesta a depasit cercul din cauza unei muste.

Mirela Boureanu Vaida a vorbit in exclusivitate despre viitorii concurenti din urmatorul sezon al show-lui “Mireasa pentru fiul meu”. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 IULIE 2015.  Prezentatoarea TV este foarte incantata de ce a vazut la preselectii, mai ales la capitolul baieti tineri.

“Incepe un nou sezon, cel cu numarul cinci. Am tras cu ochii, stiti ca eu nu zic niciodata, dar daca as fi mai tanara…. Baietii sunt giu-giu, stiti dumneavoastra ce vreau sa spun. Acum se poata asa, nici cu barba, nici fara, am vazut eu prin platou”, a spus Mirela la Antena 1. 

sursa: spynews.ro