MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 SEPTEMBRIE 2014. Cristina MPFM 3 neaga ca ar fi insarcinata

O veste total neasteptata i-a bulversat pe numerosii simpatizanti ai show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” . Un asa-zis grup denumit “vulturii” au lansat zvonul conform carora Cristina, proaspata sotie a lui Andrei, concurenti in sezonul cu numarul 3, este insarcinata in 3 luni.

Acest lucru ar fi insemnat ca, pe timpul desfasurarii sezonului, cuplul Oana-Laur nu ar fi singurul care a incalcat celebra regula 25, cea a intretinerii de relatii sexuale.

Cativa admiratori ai cuplului chiar s-au bucurat de vestea auzita, sperand ca micutul amazoniano-spartan sa aiba parte de multa sanatatea si de mult noroc in viata.

Cei mai multi insa considera vestea ca un simplu zvon lansat de fostii admiratori ai cuplului Oana-Laur, ramasi in offside la finalul sezonului 3 de numeroasele gafe facute de favoritii lor.

Cei care nu cred in veridicitatea spuselor aduc si cateva argumente destul de solide: boala capatata de Andrei, pe parcursul desfasurarii editiei, faptul ca sotia sa, Cristina, in loc sa prinda burtica, este din ce in ce mai slaba si in plus face numeroase exercitii fizice total in dezacord cu starea unei fete care ar sti ca este insarcinata.

Se pare ca insisi cei pusi in discutie, Andrei si Cristina, au negat aceasta informatie fara a nega insa ca isi doresc cat mai repede un mostenitor.