MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 APRILIE 2015. Nu au stiut ca sunt filmati si au inceput dezmatul in casa MPFM

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 APRILIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 15 APRILIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Dupa ce a parasit competitia, Ana a realizat ca isi doreste o relatie cu Petru.

Admiratorul din Londra al Anei spera ca dupa eliminarea ei sa se poata intalni cu ea. Ana nu isi doreste sa il intalneasca pe admiratorul din Londra.

Petru l-a acuzat pe Radu ca ar fi indragostit de Ana. Ce parere are Andrada despre apropierile dintre Radu si Ana?

Andrada: “Sunt posesiva cu Radu!”

Andrada: “Ma simt tradata de Petru!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 APRILIE 2015.  Mai multe mesaje primite de la telespectatori il acuza pe tatal lui Elly ca este prea autoritar! Iata primul mesaj: “Inainte sa plece tatal ei in Germania, mama lui Elly nu locuia in casa de la Clinceni ci locuia la sora dumneaei, sora la care s-a facut si filmarea pentru Craciun! Dumneaei s-a mutat in casa de la Clinceni dupa ce sotul ei a plecat in Germania si a locuit acolo pana zilele trecute cand cand a venit acasa domnul Ion. Dumnealui are un viciu deloc laudabil. Obisnuieste sa consume des alcool, chiar si la prima lui interventie telefonica, atunci cand l-a jignit pe Cristian, foarte lume era convinsa ca era sub influenta alcoolului. In momentele cand consuma alcool, domnul Ion devenea foarte violent, de aceea doamna Andreea a fost nevoia sa plece foarte des cu Elena si Marian de acasa, de teama violentelor si agresiunilor la care era supusa atat ea cat si copiii. Tot ceea ce scriu ar putea fi confirmat si de vecinii acestora care le cunosc povestea in cazul in care nu le-ar fi frica sa vorbeasca. In momentul in care domnul Ion a intervenit prima oara telefonic a spus ceva de genul “Daca fiica mea ar fi in fata mea, ar pune capul in jos. Ar uita de toate, ar face cum spun eu.” A socat foarte multa lume cu aceasta afirmatie!”

Elly: “Intr-adevar ca in orice familie mai exista certuri si discutii, iar inainte ca eu sa vin la aceasta emisiune, parintii mei s-au cam certat. Este clar ca sunt trimise de cineva de la mine de acolo pentru ca acestea contin detalii!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 APRILIE 2015.  

Sarbatoarea de Paste a luat o turnura “pacatoasa” in casa “Mireasa pentru fiul meu”, mai ales pentru Andrada si Radu.

Dupa ce relatia celor doi a trecut printr-o serie de momente tensionate, cei doi concurenti au decis sa isi mai acorde o sansa si sa o ia de la capat.

Astfel, dupa multa voie buna si câteva pahare servite, Radu a inceput sa dea startul unui show incendiar de striptease, iar miscarile lui bine executate au dat de inteles ca acesta nu se afla la prima tentativa de acest gen.

Sursa foto: apropotv.ro