MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 FEBRUARIE 2015. Roxana este acuzata ca a dat dovada de falsitate

Dintre cei teri concurenti propusi spre eliminare in urma cu o saptamana, doar Roxana isi manifestase dorinta de a pleca acasa, in acest scop adresandu-se fanilor emisiunii, in mai multe randuri, sa o trimita acasa.

Ca si in ale ocazii, apropiatii acestui fenomen au demostrat ca nu tin seama intotdeauna de sugestiile venite de la concurenti si opteaza in functie de propriile trairi si opinii.

Desi inainte de gala, eliminarea Roxanei parea un lucru aproape sigur, finalul emisiunii a adus un rezultat neasteptat: concurenta a fost salvata de public dupa un rezultat favorabil extrem de concludent: 72,5% dintre votanti au vrut-o in continuare in show.

Nu a fost insa singura surpriza in ceea ce o priveste pe tanara. Telespectatorii nu au putut sa nu observe reactiile de bucurie ale Roxanei din momentul in care moderatoarea Andreea Mantea a anunta rezultatul final al votului.

O reactie diametral opusa cu declaratiile din ultima vreme care a fost imediat taxata pe internet, in unele cazuri chiar cu rautate.

Fan MPFM: „Falsa asta se bucura ca a ramas! Pai parca vroia acasa.”
Fan MPFM: „A vrut acasa la fenta asa si se vedea ca isi dorea sa ramana in competitie.”
Fan MPFM: „O perversa maxima…”.