MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 februarie: Andrei, dat afara din emisiune? UPDATE

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 FEBRUARIE: Momente incendiare in editia de sambata a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Incidentul izbucnit intre doi concurenti a reusit sa-i puna pe jar atat realizatorii show-ului Mireasa Pentru Fiul Meu, cat mai ales pe fanii emisiunii, care s-au declarat revoltati de cele intamplate. Andrei si Bogdan sunt protagonistii incidentului.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, UPDATE ora 18.55: Marianita a intrat in cursa spre eliminare, telespectatorii au o saptamana la dispozitie pentru a vota cine iese din competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, UPDATE ora 18.40: Ce concurenti se afla in pericol de eliminare? Andrei este cel care isi doreste din tot sufletul sa iasa din emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu. “Imi doresc sa ies din tot sufletul, va rog. Am ajuns sa fumez foarte mult, ii rog pe toti cei care ma iubesc sa ma ajute sa ies!”, a spus Andrei. “Daca ar mai dura o saptamana, as vrea sa ma casatoresc religios si civil. Asta simt din tot sufletul, sa ma casatoresc!”, a mai spus Andrei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, UPDATE ora 17.30: Scandalul vazut pe Antena Play ar putea aduce sanctiuni pentru Andrei si Bogdan, care au fost implicati intr-un conflict urat, care a adus un val de critici pe retelele de socializare. Andrei si Bogdan au fost despartiti de Traian si Aurelian.

Iata cum explica cei doi concurenti tot scandalul. “De la simple glume s-a ajuns la cearta. Nu ma asteptam”, a spus Bogdan, adaugand “am glumit unul cu celalalt si dintr-o data am ridicat nivelul la glume”.

“Cu totii am glumit, insa Bogdan s-a simtit ofensat. Apoi a inceput sa dea in mine si sa ma jingeasca. Nu i-am spus decat ca “esti prost’ sau ceva de genul. A mers prea departe”, a explicat si Traian.

“A spus ceva de rau de Cristina si n-o sa permit nimanui sa spuna ceva rau de Cristina. Sa ma denigreze pe mine sau pe iubita mea, n-o sa permit, e urat asa ceva unui nou-venit. Astea sunt reactiile mele atunci cand cineva se leaga de iubita mea”, a spus Andrei. Bogdan a confirmat ca a spus cuvinte jignitoare referitoare la Cristina.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 FEBRUARIE: Telespectatorii isi pot vota favoritii in finala saptamanii. Nu se vor lua in calcul concurentii noi, insa cei vechi cu siguranta ca vor avea nevoie de sustinerea telespectatorilor. A doua parte a emisiunii Mireasa Pentru Fiul revine de la ora 17.00. Astazi vor fi vizionate imaginile cu incidentul in care a fost implicat Andrei, urmand a fi luate decizii importante.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 FEBRUARIE: In urma cu o zi, Andrei si nou-intrat-ul in emisiune Bogdan si-au adresat cuvinte jignitoare fara precedent. Cei doi s-au scuipat, s-au lovit si injurat fara nicio rezerva, ceea ce a starnit un val de reactii critice din partea fanilor emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Mai mult, o parte dintre fani sustin ca daca nu se vor aplica sanctiuni, atunci vor merge pana intr-acolo incat sa depuna plangeri la Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 FEBRUARIE: Mondo News va prezinta mai jos doar cateva dintre mesajele fanilor Mireasa Pentru Fiul Meu, postate pe pagina de Facebook a emisiunii.  

Argris Argris, pagina de Facebook MIREASA PENTRU FIUL MEU: “Cat de limitati la minte sunt unii dintre baieti, mai ales acest Andrei care crede ca le stie pe toate, da mereu lectii altora de parca el este etalonul moral al acestei emisiuni! Dupa mintea lui cea luminata, o fata ar trebui sa poarte “ochelari de cal”, sa nu vada nici in stanga, nici in dreapta, sa nu vorbeasca, sa nu socializeze, sa nu danseze etc. Oana este “open mind”, spune ceea ce gandeste si de aceea nu este agreata de multa lume. D-na Mirela nu mai permiteti, va rog, jigniri la adresa fetelor (a Oanei, cal mai adesea) nici macar prin aluzii. Mitocaniile, marlania, proasta crestere, lipsa educatiei in ceea ce ii priveste pe baieti, ar trebui DRASTIC SANCTIONATE!”.

Dajna Ganesha, pagina de Facebook MIREASA PENTRU FIUL MEU: “Atata timp cat staff-ul emisiunii nu-l pune la punct pe mitocanul de Andrei intelegem ca nu o face pt reiting. OK ATUNCI NU NE VOM MAI UITA LA EMISIUNE SI POATE ASA VA REVENITI PESTE 5 ANI intr-o versiune civilizata, cu oameni cu bun simt, nu cu imberbi de tipul Andrei, Traian, foanfe de genul Corinei cea cu multe diplome si gangava, Gina cea cu prea multe frustrari, Mariana nascuta inbufnata! SUCCES IN DISPARITIE! 

Florentina Manea pe pagina de Facebook MIREASA PENTRU FIUL MEU: “Staff-ul trebuie sa tina cont si de parerea sustinatorilor lui Andrei!suntem multi si daca Andrei o sa fie descalificat,adio mpfm!….nu ne mai uitam,adio sms,adio vot!”.

Monica Mery pe pagina MIREASA PENTRU FIUL MEU: “Daca Andrei nu va fii eliminat in seara aceasta, insemna ca MPFM promoveaza VIOLENTA si AGRESIUNEA !!! O sa pierdeti mult din audienta si din credibilitate daca MICROBUL nu va iesi afara !!! Este un SCUIPAT, ca nici un drogat nu s-ar fii comportata asa !!! MPFM aveti grija !!!”.

Neamu Emilia pe pagina MIREASA PENTRU FIUL MEU: “In urma episodului de noaptea trecuta cand concurentul Andrei scuipa si loveste pe concurentul nou -intrat Bogdan, il injura si ameninta. noi cei de afara intr-o mare majoritate, ne declaram absolut revoltati si vrem sa nu se treaca cu vederea asa ceva, de fapt, unii dintre noi suntem dispusi sa facem si un apel catre CNA si catre politie (saptamana viitoare) in caz ca in gala de sambata 15 feberuarie 2014 nu luati masuri dure, deoarece mailurile pe care noi le trimitem au fost ignorate de prea mult timp cu alte ocazii. Considerati ca o amenda CNA nu e neaparat un lucru rau, ci un lucru de asa natura sa va motiveze sa luati masuri dure cu concurentii agresivi!

Maine vrem sa instaurati un regulament dur pentru cei care injura ameninta calomniaza scuipa sau lovesc alti concurenti! Aceasta poate insemna descalificarea concurentului sau imposibilitatea de a castiga premiul cel mare, chiar daca este votat de public.

Nu se poate ca la un asemenea comportament voi sa raspundeti doar cu o mustrare verbala si eventual cu “pedepse” gen neparticiparea concurentului la 2-3 emisiuni. In felul acesta incurajati violenta. Sunt concurenti care au fost agresivi inclusiv cu fetele din acea competitie… induceti in acest fel ideea ca traiam intr-o tara in care femeia e inferioara barbatului si ca merita jignita calomniata sau batuta (amenintata)- vezi comportamentul lui Traian fata de Oana si presupusa bataie pe care Traian i-a administrat-o Corinei cu cateva luni in urma in baie, fara camere etc. Nu s-au luat masuri de natura sa stopeze acest fenomen, ceea ce inseamna ca incurajati asa ceva si o mare pata pe imaginea dvs ca si televiziune ce se vrea a fi vizionata inclusiv de copii, care se uita si pe antenaplay.ro. De la un grup de telespectatori revoltati si care dorim oprirea violentei amenintarilor si calomniilor!!!”.