MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IANUARIE 2014. Andreea Mantea va fi prezenta in gala de sambata

Concurentii celui de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” au primit o veste la care se asteptau mai putin. Ei vor avea ocazia sa faca cunostinta mai devreme decat se asteptau cu Andreea Mantea, cea care o va inlocui pe Mirela Boureanu Vaida pe perioada concediului maternal.

Andreea va fi prezenta la gala saptamanala de sambata, 17 ianuarie, tocmai din dorinta de a se familiariza cat mai repede cu realitatea acestei emisiuni.

Desi pana acum era o telespectatoare fidela a show-ului, fosta “burlacita” este convinsa ca noua ipostaza, cea de moderatoare,va reprezenta o mare provocare a vietii ei.

„M-am pus la punct, nu am mai ratat nicio emisiune, desi recunosc ca le urmaream si inainte, de fiecare data cand imi permitea programul. Aveam chiar si preferati, lucru ce nu se mai poate intampla de acum, pentru ca nu vreau sa fiu subiectiva. Abia astept sa ii cunosc personal pe concurenti”, marturiseste Andreea.

Incepand de luni, 19 ianuarie, Andreea va fi gazda intervalului de dimineata al emisiunii, difuzat intre 12:00 si 13:00, in timp ce Mirela le va da intalnire telespectatorilor in editia de dupa-amiaza a emisiunii, de la ora 14:00. „Este o emisiune cu totul altfel fata de ce am facut eu pana acum, insa mi se pare foarte frumos si interesant si, trebuie sa recunosc, si putin mai greu. Sunt convinsa insa ca ne vom descurca bine”, povesteste Andreea, care tine totodata sa precizeze si motivul pentru care se afla in aceasta postura: „Vreau sa inteleaga absolut toata lumea ca nu am venit aici sa ii iau locul Mirelei, aceasta merge linistita acasa, sa nasca si sa stea putin cu fetita ei, urmand ca apoi sa facem din nou schimb de locuri si sa trec si eu, la randul meu, prin experienta maternitatii”, a mai completat vedeta Antena 1. 

Mirela Boureanu Vaida le va fi alaturi telespectatorilor in postura de gaza a celui mai indragit reality show matrimonial din Romania inclusiv in gala saptamanala din 24 ianuarie, urmand ca incepand din 26 ianuarie, Andreea Mantea sa le dea intalnire telespectatorilor in fiecare zi, de luni pana sambata, la Antena 1.

Sursa foto: spynews.ro