MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IULIE 2014. Laur catre Andrei: Dupa ce-a plecat Viorel nu mai sforaie nimeni la tine in camera

Desi Viorel a fost propus de mai multi colegi de competitie pentru eliminare, in memoria tuturor a ramas ca Andrei a avut rolul decisiv in parasirea competitiei de catre fostul iubit al Laurei.

In fapt, se pare ca tocmai voturile “amazoanelor” si “spartanilor” au inclinat decisiv in eliminarea lui Viorel.

Desi la un moment dat Andrei era vazut ca singurul competitor care nu recurge la niciun fel de strategie, ultima saptamana a schimbat multe opinii ale telespectatorilor acestei emisiuni.

Dupa Gala ultimei saptamani a fost scos la iveala adevaratul motiv pentru care Andrei s-a decis sa intoarca armele impotriva lui Viorel.

Nu este vorba deniciun fe de strategie ascunsa sau impusa de catre fani. Pur si simplu este vorba despre faptul ca Viorel sforaia atat de mult incat erau nopti in care Andrei nu putea dormi.

Totul a fost dat in vileag de dialogurile purtate de Andrei cu Alin, Laur si Raymond, in seara zilei de sambata cand cei ramasi in competitie incepusera sa-si imparta din lucrurile lui Viorel.

Laur catre Alin: “Comoda o luam oricum. Pentru comoda am vorbit deja.”

Raymond catre Andrei: “Iar ai ramas singur. Iti pleca partenerii de camera ca pe banda.”

Laur catre Andrei: “Nu mai vii pe la noi acum. Stai singur. Nu mai sforaie nimeni, te doare la basca. Eu cu dulapul, tu cu somnul, astea-s motivele. De fapt n-a fost nicio strategie.”