MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IULIE 2015. Elly, cu ochii in lacrimi, la un pas de a parasi competitia

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IULIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 15 IULIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

In timp ce Cristi lupta cu indarjire pentru masina, Andrada nu a incercat sa-l incurajeze, ci din contra el a simtit ca l-ar descuraja. Andrada i-a spus iubitului ei sa termine odata, ca sa plece acasa. Mai mult de atat, ea a spus ca daca ea nu i-ar fi fost lui aproape, el n-ar mai fi ajuns sa lupte pentru acum masina.

Tensiunea a atins cote maxime astazi la Mireasă pentru fiul meu, unde fiecare dintre cei trei concurenti ramasi in cursa pentru masina au fost acuzati ca ar fi depasit marginea cercului. Ulterior, insa, in urma reconstituirilor s-a dovedit ca cei trei pot continua cursa, deoarece niciunul nu ar fi iesit in afara cercului. Elly, Cristi si Marian au ramas in continuare in cursa pentru masina!

Momente grele pentru Elly de la “Mireasă pentru fiul meu”. Concurenta se află în competiţia pentru maşină de câteva zile, iar astăzi a izbucnit în lacrimi.

Faptul că nu are voie să părsească cercul decât atunci când are nevoie la toaletă a făcut-o pe Elly să ajungă în pragul disperării. În ciuda faptului că este o competiţie strânsă, iar regulile sunt extrem de riguroase, Elly îşi doreşte să iasă învingătoare. “Îmi doresc să câştig maşina. O să merg mai departe. E greu în locul nostru. Nu vreau să renunţ acum pentru că apoi o să-mi pară rău”, a declarat concurenta.

Odata cu vizita bunicii lui Nicolae, doamna Maria si-a exprimat regretul privind faptul ca si-a pierdut banii pentru Catalina, care nu ar fi potrivita pentru fiul ei. Mai mult decat atat, ea s-a aratat indignata de marturisirile facute de soacra ei, care oferea detalii despre ce s-a petrecut acasa.

sursa: spynews.ro