MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IUNIE 2015. Un concurent si-a facut iubita sa planga chiar de ziua ei

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IUNIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 15 IUNIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Nominalizarile au fost un subiect fierbinte pentru concurenti. Tematori de ce se va intampla, acestia au pus la cale diferite tactici. Dupa ce au nominalizat, spiritele s-au incins.

Ionela: „Cristi daca nu era protejat nu mai scotea niciun cuvant! S-a vazut cu sacii in caruta!” Radu ii acuza pe Ionela si Teodor ca ii ataca doar pe cei ce nu ii pot ajuta sa ramana in concurs. Cristian: „Teodor credea in prietenii doar atunci cand eu il puteam proteja de eliminare!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IUNIE 2015.  Nicolae de la “Mireasă pentru fiul meu” a făcut-o pe iubita lui Cătălina să plângă chiar de ziua ei de naştere. Astăzi, concurenta a împlinit 20 de ani, dar ziua ei nu a început prea bine. 

După doar o lună de relaţie certurile dintre Cătălina şi Nicolae sunt destul de dese. Astăzi, Cătălina i-a reproşat iubitului ei faptul că îi vorbeşte pe un ton nepotrivit şi destul de dur, iar acest lucru o doare. “Am avut reacţii şi în astfel de momente. Dar eu nu le iau în serios. Nu vreau să-l bag pe el pentru că este iubitul meu, dar vreau să-i spun că dacă încep să plâng înseamnă că mă doare”, a declarat concurenta.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 IUNIE 2015.  Doamna Maria, mama lui Nicolae, a sărit rapid în apărarea fiului său şi a spus că potenţiala sa noră exagerează. “Da, Cătălina exagerează prea mult. Nu a agresat-o, el ţine prea mult la ea şi de aia o lasă pe ea să facă ce vrea”, a declarat doamna Maria, mama lui Nicolae.

În final, cei doi au lăsat la o parte reproşurile şi s-au sărutat după care Nicolae i-a urat “La mulţi ani” iubitei sale!

sursa spynews.ro