MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2014. Raymond si Constantina invitati de marca la Antena Stars

Moment festiv pentru cel mai votat cuplu al sezonului precedent al show-ului “Mireasa pentru fiul meu”. Constantina si Raymond au implinit un an de la primul lor sarut in Casa de la Stefanesti, eveniment rememorat in timpul matinalului de la postul tv Antena Stars.

Cei doi indragostiti au recunoscut ca de-a lungul competitiei au trecut prin mai multe momente dificile cauzate in principal din cauza orgoliilor duse la extrem.

Constantina si Raymond traiesc in prezent cea mai fericita perioada a relatiei lor chiar daca uneori mai au parte de mici discutii in contradictoriu.

Acum, cei doi declara ca se inteleg de minune. “Ne intelegem mult mai bine. Mai avem mici certuri, dar nu ca in emisiune. Acum totul e super. Am fost sa cautam sala de nunti. Ne-am uitat, am facut poze, dar nu am stabilit data inca. Daca vom face, cred ca acolo o vom face”, a spus Raymond la “Star Matinal”. intrebati daca au de gand sa faca un copil in viitorul apropiat, Raymond “a sarit” cu raspunsul: “Nu sunt eu destul de copil?”.

“Ne certam din cauza mea de cele mai multe ori. Ultima data el voia sa-mi faca o surprinza, iar eu spuneam ca vreau sa vad cetatea Rasnov. De aici au aparut certurile. Pana la urma a reusit sa-mi faca surpriza”, a adaugat Constantina.
Constantina si Raymond au avut un an la dispozitie sa convinga lumea ca sunt cuplul perfect. Se pare ca dragostea lor a reusit sa treaca dincolo de micile ecrane, cuplul fiind desemnat castigator.