MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 SEPTEMBRIE 2014. Danut: Am avut o iubita care nici nu se uita la mine cand nu aveam bani!

Sezonul al patrulea al show-ului Mireasa pentru fiul meu se afla inca in stadiul de tatonare atat intre baieti si fete dar si in interiorul celor doua case, Casa Fetelor si Casa Baietilor.

Se stabilesc inca posibile relatii de prietenie in interiorul grupurilor bazate pe povestiri asemanatoare din trecutul fiecaruia.

Unul dintre baietii care au recunoscut inca de la inceput ca a avut un trecut amoros tumultos este Danut. In urma cu cateva zile i-a facut lui Nicolae cateva destainuiri spectaculoase legate de doua fete care i-au marcat viata, una in mod pozitiv iar cealalta in mod negativ.

Danut o regreta foarte mult pe singura fata din viata lui care era “fata de casa”. Mai mult decat atat, se considera “fraier” pentru faptul ca a neglijat-o, fata respectiva demonstrand in mai multe randuri ca nu era interesata sa-i cheltuie banii ci doar sa aiba o relatie serioasa cu el.

Danut: “O regret mult pe fata asta. E singura fata cu care nu cheltuiam bani. Era genul de fata care spunea sa nu cheltuim bani in oras si sa mergem acasa. Era genul de fata care tinea cu casa.”

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina, imaginea unei familii fericite

Mai spectaculoasa a fost insa relatarea despre o fosta oubita care l-a dezamagit cumplit. Exasperat de faptul ca aceasta nu iesea cu el in oras decat in momentelele cand el avea bani multi la el, Danut i-a facut acesteia o farsa drept “lectie”.

Danut: “Am avut-o pe alta care imi spunea <<ia-mi aia, da-mi aia, du-ma incolo, scoate-ma incolo>>. Era chiar nesimtita asta. Pe langa faptul ca ea comanda, nici nu consuma. Odata i-am facut-o. I-am spus ca ma duc la baie sa ma spal pe maini insa am taiat-o direct acasa. M-a sunat putin mai tarziu: <<puiu ce faci ca a venit pentru nota de plata>>. <<Sunt acasa>> i-am raspuns.”

Chiar dupa acea faza, acea fata si-a mentinut aceeasi atitudine in relatie motiv pentru care Danut s-a vazut nevoit sa se desparta de ea.

Danut: “Chiar si dupa aceea mi-a spus direct <<daca vrei una ca mine, trebuie sa ai bani sa ma intretii!>>. Cand nu aveam bani refuza sa iasa cu mine.”