MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IULIE 2014. ANDREI: Constantina va fi o femeie fericita langa Raymond

Editia de miercuri a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a oferit telespectatorilor un dialog surprinzator surprins intre doi concurenti care nu numai ca isi vorbesc foarte putin in timpul petrecut in Casa, dar atunci cand o fac sunt dialoguri in contradictoriu sau dispute pe anumite teme.

Este vorba despre Andrei si Constantina, doi concurenti care in acest moment au cupluri diferite si interese potrivnice, ambii luptand pentru premiul cel mare.

Prezenta psihologului in platou produce stari emotionale concurentilor. Asa s-a intamplat si in timpul emisiunii in direct cand Constantina, intr-un moment de slabiciune, si-a exprimat tristetea fata de faptul ca, desi se simte implinita din punct de vedere emotional, ar fi vrut sa fie la fel si din punct de vedere profesional.

“In orice as face ma implic foarte mult, in relatii, in bucatarie, in orice. Si incerc ca totul sa fie perfect. Am provocat suferinta familiei mele legat de ce decizii am luat in relatiile mele. Ei sunt foarte importanti pentru mine. incerc sa-i rasplatesc si imi pare rau ca am gresit”, a declarat Constantina, azi, in cadrul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

“Nu i-am dezamagit pe ai mei, dar puteam sa-i fac sa fie mult mai mandri de mine. Sa-i fac fericiti. Am o varsta, si-ar fi dorit sa am o familie, sa fiu realizata pe toate planurile. Vreau sa-i rasplatesc si mai mult, sa le fac bine”, a adaugat Constantina cu lacrimi in ochi.

Asa cum era normal, primul care a incurajat-o pe Constantina a fost Raymond care a imbratisat-o dragastos.

Marea surpriza a venit insa dinspre Andrei care a incurajat-o si el pe Constantina ca si cum i-ar fi fost un foarte bun prieten: “Lasa ca nu este timpul pierdut. Altii au terminat scoala la 40 de ani si s-au realizat la 60 de ani. Trebuie sa fii fericita pentru ca l-ai gasit pe Raymond cu care faci un cuplu frumos. Fii fericita ca te-ai implinit sufleteste! O sa fie bine si pe plan profesional.”