MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IUNIE 2014. Laur: Calarasi e un oras praf!

Unul dintre concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu”, planuindu-si viitorul alaturi de iubita sa, si-a descris orasul natal in culori sumbre.

Este vorba despre Laur care vede in Bucuresti orasul visurilor sale, un loc in care merita sa traiesti spre deosebire de Calarasi, o urbe in care esti predispus la plafonare.

Laur: “Am putea sa stam la Bucuresti si sa ne ocupam de afacerea din Calarasi.”

Oana: “Pai atunci sa stam la Calarasi.”

Laur: “Nu iubita, ce sa facem la Calarasi?!…E un oras praf! Adica nu ai cum sa-ti vezi viitorul in orasul ala.”

CITESTE SI: FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. MIRELA BOUREANU VAIDA: VIOREL ESTE UN CONCURENT FOARTE PERICULOS!

Oana, nici ea foarte dornica sa revina in orasul natal, Bacau, vede situatia pragmatic. Ar interesa-o sa aiba un loc de munca stabil si bine remunerat, indiferent in care oras ar locui insa Laur refuza cu tarie sa revina in Calarasi: “In Calarasi nu o sa avem o viata prea frumoasa. Nu zic ca nu ma atrege cateodata orasul ca doar acolo m-am nascut…”

Si Mirela Boureanu Vaida a dezbatut declaratiile lui Laur, avertizandu-l ca nu este deloc usor traiul in Capitala. Constient de acest lucru, Laur si-a continuat pledoaria anti-Calarasi: “Este un oras monoton. Nu cred ca o sa putem sa progresam prea mult acolo. O sa-l las pe tata sa se ocupe de afacerile de acolo, cat poate, cum poate si eu o sa ma mut la Bucuresti.”

CITESTE SI: FINALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. CONSTANTINA: EU NU VREAU O FAMILIE IN CARE SA FIM MISTERIOSI!

Sursa foto: Captura Antena 1