MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2015. Mirela Boureanu Vaida cu ochii in lacrimi

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 16 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2015.  Primele sfaturi ale mamelor fetelor dupa intrarea in casa. Venirea mamelor a adus bucuria pe chipul fetelor, dar ele au avut de ascultat cu atentie sfaturile si criticile acestora! Mama Lauricai si Maria sunt hotarate sa se incuscreasca! Mama Andradei i-a oferit fiicei si lui Radu cateva sfaturi legate de concurs. Bunica Anei nu a renuntat la ideea ca Petru este partenerul potrivit pentru nepoata ei!

De la jocuri la cearta e un singur pas! O remarca facuta de Ionela a tulburat linistea in casa! Daca Nicolae s-a pregatit constiincios pentru aniversare, Laurica a parut dezinteresata de acest eveniment!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2015.  In primul interviu acordat dupa nastere, Mirela Boureanu Vaida si-a dezvaluit cele mai ascunse secrete! Prezentatoarea a povestit primele zile petrecute alaturi de fiica sa. Cristi a devenit concurent cu drepturi depline.

Desi toti concurentii au avut acces la internet, unii dintre ei nu au apucat sa se bucure de privilegiu!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 MARTIE 2015.  Mirela cu ochii in lacrimi! S-a atasat de fiecare concurent si fiecare ocupa un loc in nima ei. Ea spune ca stie ce insemana sa fi lovit si criticat si mai ales sa nu ai o vorba buna din partea mamei sau a tatalui! Mirela va reveni la carma emisiunii in luna mai, dar nu a specificat data.

Nici nu s-au cunoscut bine, ca s-au si despartit! Dupa cinci zile, roxana a pus punct relatiei cu Andrei! Andrei: “Roxana este mereu deranjata atunci cand eu vorbesc!”