Mireasa Pentru Fiul Meu, 16 octombrie 2013: Ce crede Mireasa Saptamanii despre Oana. Raymond si Constantina au primit cadouri!

Mireasa Pentru Fiul Meu, 16 octombrie 2013: O noua editie a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu a continuat, miercuri, la Antena 1. Noi discutii in contradictoriu, atitudini iritate sau reprosuri au fost si de aceasta data sarea si piperul emisiunii.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 16 octombrie 2013: Diana regreta discutiile avute cu fostul iubit, mama lui George este suparata pe doamna Iuliana, iar Traian s-a suparat pe baieti pentru ca il barfesc. Singurele clipe de liniste au fost cand Raymond si Constantina au primit cadouri de la telespectatori (vedeti video la finalul articolului).

Diana regreta discutiile purtate despre fostul ei iubit! Ea ii reproseaza lui Robert ca a generat anumite discutii care au pus-o intr-o situatie delicata! 

Mireasa Pentru Fiul Meu, 16 octombrie 2013: De ce a intervenit prin telefon Cristina, mama lui George, castigatorul sezonului 2!

“M-a iritat atitudinea doamnei Iuliana. Nu am vorbit de absolut nimeni. De george nu pot sa spun nimic. Ma deranjeaza enorm ca vorbeste de fiica mea Lorena. George era invinuit ca ar fi lovit-o pe Mirela. Dar ce-a avut cu Lorena? Lorena si cu George au venit sa-l sustina pe Andrei, pentru ca au o poveste similara cu a lui George. George a suferit de pe urma fostei cum nu doresc niciunui barbat. Si doamna Daniela, sa stiti ca acei bani sunt ai cuplului castigator. Nu au intrat in posesia banilor, insa ei sunt fericiti”, a spus mama lui George la telefon.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 16 octombrie 2013:  Comportamentul Oanei starneste ample controverse!

 

Concurentele o acuza pe Oana ca le ia din produse, pe motiv ca ea le-a imprumutat pe fete si acum isi ia partea inapoi. Pentru Claudia, insa, acest “al ei” a fost luat de mult prea multe ori, ceea ce a facut-o sa se certe cu Oana.

Gina le-a rugat pe fete sa nu mai vorbeasca pentru ea, cum au facut atunci cand au acuzat-o pe Constantina ca o foloseste.

Mireasa Saptamanii crede ca Oana nu e un om rau si este de parere ca ar fi mai bine ca fetele sa discute intre patru ochi problemele pe care le au.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 16 octombrie 2013:  Raymond si Constantina au primit cadouri de la telespectatori!

 

Constantina a primit un animalut de plus de la doi sustinatori, Mirela si Olivian. Tot acestia au trimis si un album foto cu cei doi indragostiti.

Mama lui Raymond a scris un mesaj in care i-a transmis fiului sau ca este de acord cu alegerea facuta si doreste ca baietii sa nu o mai denigreze pe Constantina.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 16 octombrie 2013:  Traian este suparat pe baieti, in urma glumelor facute de acestia

Iuliana si fiul ei sunt suparati ca restul participantilor a luat o galeata cu gunoi si a pus-o in capul lui Traian, in timp ce dormea.

Raymond l-a acuzat pe Traian ca si-a batut joc de Corina si de Constantina si nu accepta sa i se spuna ca exagereaza atunci cand fetele si baietii se joaca. Mai mult, primul a vazut aceasta gluma ca una inofensiva.

Gabriel este si el de partea lui Traian, dar Alin nu ar fi avut nimic de comentat daca i s-ar fi intamplat lui acest lucru.