MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 OCTOMBRIE 2014. Elena provoaca rumoare in randul fanilor show-ului matrimonial

Episod tensonat in interiorul cuplului Elena-Lucian. Intr-un moment de furie, Lucian a lovit cu pumnul intr-un scaun motiv pentru care Elena a tinut sa-i reproseze acestuia excesul de violenta.

Se pare insa ca nu a facut-o in cel mai bun mod posibil de vreme ce cateva dintre remarcile ei au fost taxate dur de fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

“Ce esti Andrei 2? Dai cu pumnul in masa?” a fost auzita Elena dupa care aceasta a completat “cand am intrat in emisiune mama mi-a zis <<vezi sa nu gasesti acolo vreun Andrei , sa te loveasca si sa te injure!>>”.

Sustinatorii fideli ai lui Andrei, concurentul din sezonul precedent, au reactionat vehement pe retelele de socializare la adresa actualei concurente.

Fan Andrei MPFM: ” Ar vrea Lenuta sa gaseasca un baiat ca si ANDREY. Dar nici peste 50 de ani nu va avea sanse. ANDREY este si frumos si destept si nu s-ar fi uitat la o rapandula ca ea .CRISS TE PUPAM”.

Fan Andrei MPFM: “CUM PUTETI COMPARA PE LUCI CU ANDREI?..BAIATUL ALA AVEA COLOANA NU PLANGEA PE UMERII NIMANUI STIA SA VORBEASCA SI AVEA LOGICA IN TOT CE SPUNEA.”

Sunt doar doua dintre comentariile care vin sa completeze sirul nesfarsit de acuze la adresa Elenei pornita inca din primele zile ale acestui sezon, dupa ce dobrogeanca a gasit de cuviinta sa-i atace pe Cristian si Elly, cei mai simpatizati concurenti ai acestei stagiuni.