MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 AUGUST 2014. Constantina testeaza sentimentele lui Raymond

Dupa o saptamana de-a dreptul incendiara intre Constantina si Raymond, gala i-a gasit intr-o ipostaza mai impaciutoare insa fara a putea spune cu certitudine ca mai formeaza un cuplu pregatit sa faca nunta in ultimul act al competitiei.

Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a analizat cu atentie materialele facute de cei doi iubiti si nu avea cum sa nu observe ca intre ei sunt multe momente de tachinare, cele mai multe venite dinspre Constantina inspre Raymond.

Mirela a tinut sa sublinieze acest lucru si, chiar daca nu a numit-o cu subiect si predicat, a dat de inteles ca iubita lui Raymond a dat dovada de o doza importanta de perversitate pusa in slujba aflarii adevaratelor sentimentelor logodnicului ei.

Mirela: “Constantina, la cum spui tu, joci la cacialma. Te prefaci ca esti suparata numai ca sa vina Raymond sa te impace. Tu prefaci ca pui presiune ca sa vezi cum reactioneaza,te prefaci ca te desparti de el ca sa vezi ce hotarare ia. Faci lucrul asta din ambitie sau simti ca nu mai sunteti compatibili?”

Constantina: “Astept din partea lui sa vad ca insista mai mult, sa vad ca ii pasa, sa vad ca il afecteaza, sa vad ca sufera, sa vad ca il doare. Sunt momente cand insista si vrea sa ne impacam si sunt momente in care este degajat, rade, este relaxat.”

Raymond a recunoscut ca sentimentele sale fata de Constantina sunt cat se poate de profunde insa iubita lui a continuat sa afirme ca traverseaza operioada in care “il testeaza” pe Ray.

Raymond: “Eu vreau sa ii arat ca o iubesc, incerc sa-i arat ca-mi pasa.”

Constantina: “I-am spus ca ori ne casatorim, ori plecam despartiti doar ca sa vad reactia lui. Era emotionat. I-ar fi placut ideea dar in acelasi timp ii era teama.”