MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 IULIE 2014. Laur a fost sfatuit sa nu se casatoreasca cu Oana

Laur a avut parte de un tratament preferential pe parcursul acestui sezon de “MIREASA PENTRU FIUL MEU”. A avut sansa de a intra in Casa pentru a doua oara dupa ce, in prealabil, fusese eliminat in urma nominalizarilor si a voturilor telespectatorilor.

Staful a apreciat insa povestea de dragoste “vizibila” dintre el si Oana si a considerat ca este cazul sa dea o sansa adevarata acestui cuplu.

Imediat, cei doi au reusit sa se faca placuti si in randurile telespectatorilor prin puritatea sentimenteleor care pareau a pluti deasupra lor.

Certurile din ultima vreme i-au pus pe ganduri pe multi fani care nu vad in povestea lor de iubire una de lunga durata.

Primele “avertismente” i-au fost date lui Laur chiar de tatal sau care il sfatuia sa nu se grabeasca cu maritisul in conditiile in care un poate avea un anumit comportament in Casa si o cu totul alta evolutie, in afara competitiei.

Desi mai putin categorica, si sora sa a incercat sa-i trasmita un mesaj lui Laur, chiar la debutul acestei saptamani, in timp ce acesta, impreuna cu Andrei se afla la cumparaturi: “Tu te-nsori inaintea mea ma? Mai zambiti si voi si mai treceti peste subiecte. Eu stiu ca lu Oana ii place sa dea expicatii. Am vazut ca si tu incepi la fel dar mai usurel, da?”

Mult mai categorica a fost una dintre telespectatoarele fidele ale emisiunii care, fara a se da drept sustinator al lui Laur, i-a trasmis acestuia un mesaj extem de expresiv.

“Dupa cum ti-au spus si parintii tai, nu te casatori cu ea. Oana nu e fata potrivita pentru tine, ea va fi propria victima. Asculta-i si pe parintii tai. Nu te casatori cu ea. Iti va parea rau.”

Sursa foto: Captura Antena 1