MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 IUNIE 2014. Laur: RAYMANIA o va sustine pe Cristina cu voturi!

MIREASA PENTRU FIUL MEU are parte de tot mai multe resturnari de situatie unele mai spectaculoase ca altele.

Mai sunt doar trei luni pana la finala competitie si nu este nimic cert in privinta competitorilor care au sanse reale la premiul cel mare.

Toti concurentii isi banuiesc contracandidatii ca sunt implicati in strategii alcatuite in interes personal insa nimeni nu a dovedit existenta certa a acestora.

In urma cu luna, Raymond banuia ca intre Andrei si Oana exista o anumita apropiere doar pentru a-i tine deoparte pe el si pe Constantina.

Crezul sau a fost oarecum confirmat de o sustinatoare a cuplului Oana-Laur care, prezenta intr-o gala a emisiunii, a afirmat ca o vor ajuta pe Cristina, iubita lui Andrei, sa treaca cu bine peste o eventuala nominalizare la eliminare.

In ultimele doua saptamani atmosfera din Casa s-a schimbat. Andrei s-a certat cu Laur si acum invatatoarea din Bacau si iubitul ei vad conspiratii urzite impotriva lor.

In emisiunea de marti, a fost pus in discutie un biletel in care se discuta din nou despre un eventual sprijin materializat prin voturi, in favoarea Cristinei.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 IUNIE 2014. LAUR: CALARASI E UN ORAS PRAF!

Mai mult, Laur a dat un nou sens acestui bilet si, raspunzand unei intrebari venite de la Mirela Boureanu Vaida a denuntat noua alianta formata in urma ultimelor strategii: “Cred ca nu sustinatorii nostri vor sa o ajute pe Cristina. Din ce am inteles si de la cumparaturi, era vorba despre grupul RAYMANIA.”

Mirela: “Despre alianta Raymania si Amazoane?”

“Da”, a confirmat Laur explicand ca noua alianta explica apropierea dintre Andrei si Raymond din ultimele zile.