MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 MARTIE 2015. Gabi: Petru este un plangacios si un farsor

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 17 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Se pare ca Danut a ramas marcat de la concursul trecut, cand iubita lui s-a aflat printre castigatori. Carmen a fost dezamagita de atitudinea adoptata de partenerul ei la concursul de la finala saptamanii trecute. Concurenta a fost nemultumita ca logodnicul a refuzat sa lupte pentru castigarea probei “asculta glasul inimii”: “O sa platesti daca pierdem proba din cauza ta!” Danut: “La viitoarele probe o sa particip, dar nu o sa trag tare ca sa castig!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 MARTIE 2015.  Ce isi doreste Cristi, nici el nu stie, dar Alexandra nu se da batuta si nu rateaza nici o sansa de a-l ademeni. Este Cristi nehotarat cu adevarat sau isi ascunde sentimentele in spatele indeciziei? Ana: “Cristi are asteptari prea mari si pune prea mult pret pe frumusete!” Alexandra: “Nu mai sunt disponibila pentru Cristi! Nu voi astepta niciodata dupa un baiat!” Cristi: “Nu am incercat sa o cuceresc pe Ana pentru ca stiam ca voi fi respins!”

Neintelegeri la bugetul de cumparaturi. Elly nu a fost de acord sa fie si Alexandra la buget cu ea si cu celelalte cinci fete!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 MARTIE 2015.  In urma concursului de la sfarsitul saptamanii, castigatorii au ales aventura. Cristiana si Marian au plecat la drum plini de ardoare pentru a gasi marele premiu. Cunostintele i-au adus pe culmile fericirii. Dupa gasirea primului indiciu, expeditia celor doi indragostiti a continuat. Chiar daca au avut metode de cumpana, nu s-au dat batuti. Presati de timp, dar increzatori, cei doi au ajuns intr-un final la premiul dorit, 1000 de lei.

In pasi de dans, concurentii l-au trimis pe Gabi cu Ana la un rande-vous. Gabi: “Petru se victimizeaza mereu! Cand se pornesc camerele, el incepe sa planga! Este un farsor!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 MARTIE 2015.  Aurelian: “Nu stiu nimic de Petru! M-am folosit si de Gabi ca sa ajung in platou sa spun ca aceste doamne care trimit cadouri concurentilor vor publicitate dar nu au vrut sa ajute o fata grav bolnava, care din pacate acum nu se mai afla printre noi!”

Desi Ana isi dorea foarte mult sa fie alaturi de familia ei, destinul a oprit-o langa Petru. Roxana catre Petru: “Ai mintit cand ai spus ca iti place de mine! Ma apreciai pentru ca, in acel moment, ma aflam pe locul trei!”