MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 OCTOMBRIE 2014. Elena se contrazice in afirmatiile referitoare la Andrei MPFM3

Acuzele venite din partea acestora au provicat disensiuni chiar si in relatia pe care o avea cu Lucian inca de la inceputul competitiei.

Elena a declarat in mai multe randuri ca nu este inteleasa dici de cei din Casa dar nici de telespectatori, in conditiile in care ea este doar o fata “directa” care spune tot ceea ce gandeste in fata, fara ascunzisuri.

Se pare insa ca a clacat chiar si la acest capitol, de vreme ce apropiatii show-ului au remarcat mai multe episoade in care dobrogeanca s-a contrazis de una singura, ultimul exemplu elocvent fiind cel legat de aducerea in discutie a numelui lui Andrei MPFM3.

 

Desi pe Antea Play Elena declarase ca s-a rugat la inceputul sezonului sa nu dea peste un baiat ca Andrei, mult prea violent pentru standardele sale, in timpul emisiunii desfasurate in direct, chestionata de Mirela Boureanu Viada, in aceasta privinta, Elena a dat o noua turnura declaratiei.

Elena: “Nu am spus nimic rau fata de fostul concurent in conditiile in care eu am intrat in emisiune ca un fan al lui Andrei.”